Furnizor jucarii pe Romania – marci consacrate

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna

ma intereseaza furnziori pentru jucarii copii in Romania pentru magazin online. Nu sunt interesat de jucariile acelea ieftine ci de cele are unor marci consacrate.

Bineinteles sunt gata sa platesc pentru acest serviciu.

Va rog sa ma contactati la office[at]bitefect.ro

Deschis 0
Alegerea nisei Contractele cu furnizorii Planul de afaceri Bordescu Ioan 9 ani 1 raspuns 3028 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  0
  2015-08-26T14:45:30+03:00

  Salut,

  Un cvasi-cadou din partea comunitatii:

  1. Noriel
  2. Simba
  3. Magicaland
  4. Nicoro
  5. AAD Total
  6. Evision
  7. Toypark
  8. Picollino
  9. Dtoys
  10. Edukid

  Astia sunt printre cei mai mari si, in general, ei au branduri internationale in portofoliu. (de jucarii) Pe partea de jucarii, sa stii ca exista categorii de produse pe care eu le denumesc addon-uri care se potrivesc de minune. (de la puericultura si pana la modelism).

  Multi dintre ei fac si dropshipping. Majoritatea ofera datafeed-uri, insa este un business care are probleme cu assortment-urile tipice productiei chinezesti de masa si care nu se pupa prea bine cu online-ul. Insa, si aici, cu putina munca, poti iesi ceva bun.

  Pentru restul de informatii, va trebui sa discuti cu fiecare in parte deoarece au politici diferite. (marja oferita, tip livrare, tip plata, etc.)

  Te sfatuiesc sa ramai cat de mult pe partea de dropshipping si te avertizez ca nu este cazul sa faci achizitii engros in ideea in care obtii discount-uri mari deoarece la prima vedere vor fi discount-uri generoase, dar in sezonul de vanzari importatorul va „da” in preturi si, in foarte multe cazuri, preturile de raft din sezon vor fi mai mici decat pretul tau de achizitie. In plus, in sezon concurezi si cu retail-ul offline care „da” in pret mai mult decat importatorul. (Da, ies pe minus, insa le aduce trafic pentru consumul de produse cu margine mare/foarte mare).

  Te mai sfatuiesc sa eviti serviciile de curierat low-cost. In perioada de varf vei avea nevoie de schimbari de ultim moment, (de, nisa asta..) si, cel mai important, preluari de colete cat mai tarzii (orele 19:00, 20:00), lucru pe care cei low-cost nu-l fac. (mai degraba preiau colete pana in ora 16:00).

  Succes. Este o nisa (inca) cu marja si loc suficient pe piata.

Lasă un răspuns

Browse