Functionare juridica – magazin online pe o firma cu alt domeniu de activitate

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

Va multumesc in primul rand pentru acest portal, este foarte util!

Am si eu o dilema/intrebare referitoare la modul de functionare juridic si m-ar ajuta mult parerea voastra.

Pe scurt: intentionez sa lansez doua magazine online. In prezent o persoana de incredere ma poate ajuta cu SRL-ul lui (micro intreprindere). Ar urma sa introduca si comertul electronic ca domeniu de activitate (firma are alt domeniu). As fi partener 50% cu drept de semnatura, m-as ocupa de partea de comert online in timp ce persoana cealalta s-ar ocupa de celalalt domeniu de activitate al firmei. Eu sunt din Bucuresti, firma este din alt oras (inclusiv contabilul).

Ce parere aveti? Ar putea functiona ok acest model sau sa fac SRL separat? Adica economia de timp si bani de la inceput ar renta comparativ cu aspectele care vor deriva in urma functionarii magazinelor online pe viitor? Ar fi o solutie la inceput sa functionez asa, iar cand se mareste volumul de business sa fac alta firma?

Va multumesc,
Traian

Deschis 0
Chestiuni legale Contabilitate & Gestiune Organizare magazin online Traian 9 ani 2 raspuns 1779 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. Ai facut vreun calcul? Cat te costa operarea firmei (fara alte cheltuieli precum marketing sau salarii) pe cele 2 variante? Ce costuri pot apare cand vrei sa muti activitatea de pe firma 1 (la comun cu prietenul) pe firma 2? Care sunt costurile cu finantele (sa pui si sa scoti bani de pe firma)?

    Si ca sa-ti raspund la intrebare, da, poti functiona si pe acest model bine mersi. Tii contabilitatea ok, ai grija sa faci un calcul de rentabilitate corect pe domeniul asta, comert electronic, si nu are de ce sa nu functioneze. Sunt in piata multe companii care functioneaza in felul asta, au mai multe domenii de activitate pe acelasi SRL. Spor!

  2. Multumesc pentru raspuns, sunt in prim proces de estimare a costurilor si ma voi decide.

    Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Browse