Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Frisbo se extinde in Otopeni si Cluj-Napoca

frisbo

Frisbo – prima platforma de e-fulfillment din tara noastra, lansata in 2014, la Brasov – are planuri mari de viitor, conform unui comunicat de presa citat de nocash.info.ro. Compania evaluata la  1,5 milioane € a primit o investitie de 250.000 € de la un omul de afaceri clujean Mircea Ilea. Cu banii, Frisbo a cumparat o hala noua, pentru desfasurarea operatiunilor proprii, in Otopeni, si se pregateste sa repete figura la Cluj-Napoca.

Frisbo ofera servicii complete de e-fulfillment, adica se ocupa de depozitarea, preluarea si procesarea comenzilor online, facturare, impachetare, livrare, retururi si administrarea e-shop-urilor romanesti. La baza operatiunii se afla sisteme cloud de gestiune, raportare si urmarire a comenzilor.

„E-fulfillmentul este inca la inceputuri in Romania si deserveste la randul sau o alta piata care mai are mult de crescut, comertul electronic. Ca atare, cred ca prin cateva decizii inspirate, Frisbo poate ajunge departe”, a explicat investitorul, Mircea Ilea. Pe termen lung, start-up-ul Frisbo doreste dezvoltarea la nivel regional, mai exact extinderea in Bulgaria. „Acest sistem de scalare ne permite sa intram usor in alte piete, insa nu putem face asta pana nu ne consolidam in Romania si nu ne asiguram ca avem suficienti clienti pentru a umple toate aceste spatii diponibile local. Am demarat primele discutii pentru o hala in Bulgaria”, explica in comunicatul amintit Bogdan Colceriu (fondatorul Frisbo).

Leave a reply