Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Freshful by eMAG a depasit pragul de 100.000 de clienti

Freshful by eMAG anunta – intr-un comunicat de presa – ca a depasit pragul de 100.000 de clienti activi in platforma. Pana in prezent, in topul celor mai comandate produse au fost verdeturile, urmate de fructe, legume, paine proaspata, apa si bauturi racoritoare. In medie, o familie aloca pana la 1.000 de lei pentru alimentele cumparate lunar.

„100 de mii de clienti unici reprezinta o dubla confirmare, atat a planului de crestere pe care am mizat de la inceput, cat si a interesului clientilor pentru acest mod de a face cumparaturi care le economiseste timpul si ii ajuta sa isi planifice mai bine bugetele lunare. Am dezvoltat un produs util, foarte apreciat de clienti si vom continua sa crestem rapid in perioada urmatoare. Peste 94% dintre cei care au plasat o comanda ne recomanda mai departe apropiatilor, iar clientii care au facut o prima comanda au revenit, in medie, pentru a doua comanda dupa 8 zile”, transmite Andrei Popescu (General Manager Freshful by eMAG).

De la lansarea din octombrie 2021 si pana in prezent, primul hipermarket 100% online din Romania a livrat peste 1,25 milioane de banane, 263.000 bucati de avocado, 225.591 de paini proaspat scoase din cuptor si 157.183 de legaturi de patrunjel verde. De altfel, 1 din 2 comenzi contine salata, ceapa verde, patrunjelul sau marar. In 75% dintre comenzi sunt incluse apa sau bauturile carbogazoase. In total, Freshful by eMAG a livrat 7.211 m3 de bauturi (echivalentul unui tren cu 34 de vagoane cisterna), dintre care 5.841 m3 de apa (echivalentul a 2 bazine olimpice de inot). Lista este completata de peste 100.000 l de vin.

Freshful by eMAG colaboreaza cu 550 furnizori locali, dintre care 125 sunt mici producatori. Vara, sortimentul de legume si fructe ajunge la un procent de 80% din productie locala. Cea mai mare comanda inregistrata in platforma pana acum a fost de aproape 6.500 de lei, iar cel mai activ client a plasat pana in prezent 251 de comenzi, cu o recurenta de o comanda la doua zile. Femeile sunt cei mai activi utilizatori ai platformei (61%). Ele comanda preponderent alimente,  in timp ce barbatii comanda mai degraba produse pentru casa si bauturi.

Ponderea comenzilor plasate prin intermediul aplicatiei mobile este de 78%, fiind plasate in special seara si programate pentru livrare a doua zi, pana in pranz. Bugetul mediu alocat pentru o comanda este de 313 lei si poate contine, in medie, pana la 35 de produse, cu o medie de 22 de articole unice.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply