Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Floria.ro: 46% dintre romani vor comanda flori online si in 2021

Floraria online Floria.ro a realizat un sondaj de opinie legat de comenzile de flori in cursul anului 2020 (si efectul pandemiei asupra relatiei de cupu) si transmite rezultatele acestuia, intr-un comunicat de presa. Sondajul a fost realizat online, in perioada 30 ianuarie – 4 februarie 2020, pe un esantion de 305 persoane (95% femei), din mediul urban si rural, cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani.

60% dintre respondenti au spus ca anul tercut au comandat flori la fel sau chiar mai mult decat de obicei, iar 46% vor alege sa comande buchete pe Internet si anul acesta. In 2020, 51% au comandat flori pentru cei dragi, 12% –  pentru acasa, iar 49% –  pentru mame. 1 din 4 femei a primit flori lunar, insa cele mai multe (66%) – doar la ocazii speciale. Desi de obicei nu sarbatoresc Ziua Indragostitilor, mai mult de doua treimi dintre respondenti (77%) isi doresc ca anul acesta sa primeasca flori, cu aceasta ocazie. Florile preferate sunt cele de sezon, insa cele mai comandate buchete online sunt cele cu trandafiri rosii, arata datele. De Valentine’s Day, pe Floria.ro, traficul este reprezentat in proportie majoritara de barbati: in 2020, 73% dintre cei care au vizitat site-ul pe 13 februarie au fost barbati, iar anul acest procentul estimat este unul similar.

„Pentru ca ne apropiem de prima Zi a Indragostitilor in pandemie, ne-am propus sa aflam ce efect a avut perioada marcata de restrictii asupra vietii sentimentale. Rezultatele arata ca majoritatea relatiilor au devenit mai solide, iar florile au avut un impact pozitiv in consolidarea acestor”, transmite Marina Popescu (foto, Director General Floria.ro). In ciuda unui an dificil, relatiile romantice s-au stabilizat pentru cei mai multi participanti la sondaj: 47% au precizat ca perioada de lockdown si distantarea sociala (pe fondul pandemiei COVID-19) au contribuit la imbunatatirea relatiilor de cuplu. Peste jumatate au spus ca un nou lockdown ar fi tolerabil in doi, iar 20% considera ca relatia ar supravietui, insa ar fi foarte dificil. Din cotidianul pre-pandemie, celor mai multi respondenti le lipsesc vacantele (68%), iesirile la restaurant (51,8%), la cinema (29,6%) si micile surprize – precum florile primite la birou (12,5%).

Leave a reply