Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Flanco.ro extinde serviciul de livrare programata in alte 10 judete

Retailer-ul autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice Flanco Retail anunta, intr-un comunicat de presa, ca a extins serviciul de livrare programata a comenzilor online in alte 10 judete din tara, dupa lansarea in Bucuresti si Ilfov. Continuand planul de extindere a gamei de servicii si de facilitati puse la dispozitia clientilor si relevante mai ales in aceasta perioada, Flanco a facut disponibil serviciul de livrare programata si in Constanta, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dambovita, Prahova, Brasov si Sibiu.

Prin intermediul acestuia, clientii site-ului Flanco.ro pot alege ziua la care urmeaza sa primeasca produsul comandat online si pot alege intervalul orar in care curierul poate face livrarea, fara ca asta sa implice costuri suplimentare de livrare. Intervalele orare intre care se poate opta sunt: 09:00-12:00, 12:00-15:00, 15:00-18:00 si 18:00-22:00. Dupa ce este selectat produsul, la metoda de livrare se opteaza pentru „livrare programata”, se stabileste ziua de livrare (care poate fi inclusiv peste o saptamana, daca respectiva comanda este plasata din vacanta), apoi se alege intervalul orar cel mai convenabil.

„Ultimele sase luni au marcat o evolutie rapida si sustinuta a serviciilor de livrare, care devin tot mai diverse si mai complexe, raspunzand migrarii unora dintre clienti din offline in online”, transmite Dragos Sirbu (CEO Flanco). „Ca retailer omnichannel, cautam sa oferim o experienta buna de cumparare clientilor nostri, indiferent cum si de unde aleg sa ne solicite produsele din oferta, iar in ultima vreme o experienta buna de cumparare a insemnat si o experienta buna de livrare. Serviciul de livrare programata a fost testat mai intai in Bucuresti si Ilfov, ca sa ne asiguram ca este bine receptionat de clienti si ca poate fi sustinut fara probleme de partenerii nostri din companiile de curierat. Cum testul a avut succes, il extindem acum in alte zece judete.”

Leave a reply