Feedback pentru gandsenin.ro

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Doar ce am lansat gandsenin.ro . Nu este un magazin online “clasic”. As dori feeback-ul dumneavoastra atat asupra site-ului cat si ce metode de marketing credeti ca ar functiona cel mai bine la un astfel de proiect.

Multumesc!

Deschis 0
Generalitati Landing Pages Realizare magazin online Paul Grigore 8 ani 7 raspuns 1542 vizualizari 0

Răspunsuri ( 7 )

 1. Salut.

  Imi place site-ul, iar ideea de business e chiar interesanta. Sugestie: realizeaza un landing-page dedicat pentru 14 feb 🙂 promovare facebook, gen masculin, varsta 13-25, mediu urban (ca sa ai sanse la cardurile parintilor).

  Eu personal sunt utilizator de IE11 si am reusit pe site-uri proprii sa scap de problema diacriticelor. Daca alegi un font Google cu Eastern-Europe, poti rezolva aspectul acesta care scade putin din imagine.

  Business placut!

 2. Site frumos (putine erori la scanare cu xenu, meta description cam mic), idee cel putin interesanta.
  Dpv seo, pe moment cea mai potrivita expresie pentru home pare sa fie “scrisori personalizate”, 10 cautari medii lunare.
  Pentru seo aceste expresii trebuie extinse si adaptat site la “ce stie sa caute” potentialul client.

 3. Am găsit un mic bug! Dacă apas pe butonul contact din partea stânga, de pe telefon, nu mai pot închide acel popup!

  Sper să te ajute.

 4. Mulțumesc pentru sfaturi! În special diacriticele, se pare că se întâmpla numai pe Windows și nici nu observasem. Am trecut pe un font pe care pare în regulă.

 5. Site frumos si atat. Numele domeniului imi inspira un site de prezentare pentru o secta gen Martorii lui Iehova, trebuie schimbat. Pretul e prea mare. Maxim 59 ron

Lasă un răspuns

Browse