Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Facebook produce cel mai bun ROI

209388

Aproape toti expertii in social media marketing din lume mizeaza pe Facebook in strategiile lor menite sa atraga clientii pe retelele de socializare, aflam de pe site-ul emarketer.com. Un sondaj de opinie realizat in luna martie a acestui an, de catre Social Fresh, Firebrand Group si Simply Measured, pe 552 de profesionisti in social media marketing, a scos la iveala faptul ca majoritatea covarsitoare (95,8% dintre ei) crede ca via Facebook se obtine cel mai bun ROI (return on investment), adica rata de recuperare a investitiei, care arata daca aceasta a adus profit ori ba. Pe locurile urmatoare in clasamentul cu pricina s-au plasat: Twitter (cu 63,5%), Instagram (40,1%), LinkedIn (37,7%) si Pinterest (cu 10,4%).

Gigantul Facebook este in continua crestere, mai scrie site-ul amintit, insumand in anul in curs 1,43 de miliarde de utilizatori (persoane care intra pe contul lor cel putin o data pe luna, pe orice dispozitiv) in intreaga lume. Cifrele pentru anii urmatori sunt in crestere si sunt estimate la: 1,56 de miliarde de utilizatori in 2017, 1,67 – in 2018, 1,78 – in 2019 si 1,87 – in 2020. Tot eMarketer mai estimeaza ca 82% dintre veniturile din reclame digitale ale Facebook, in SUA, vor proveni din mobile.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply