Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Facebook Marketplace s-a extins in 17 tari europene

facebook-marketplaceLa mijlocul acestei luni, Facebook si-a extins marketplace-ul intr-o serie de 17 tari europene, transmite reteaua de socializare pe newsroom.fb.com. Acum, Facebook Marketplace este disponibil in Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Norvegia, Spania, Suedia si Elvetia. Romania nu se afla printre ele, dar daca va fi inclusa la un moment dat, atunci site-uri ca olx.ro, lajumate.ro si okazii.ro vor avea un competitor serios.

Facebook Marketplace ofera utilizatorilor retelei sociale sansa de a descoperi, vinde si cumpara bunuri in comunitatile locale din care fac parte. Utilizatorii afla astfel profilul public al vanzatorilor, ce prieteni comuni au cu acestia si se pot orienta rapid in legatura cu un chilipir online, reducand sansele de a fi pacaliti.

Pana acum, in Europa, platforma asemanatoare cu eBay si Amazon mai era disponibila doar in Marea Britanie. In plus, Facebook Marketplace mai e oferita de gigantul online si in SUA, Australia, Canada, Chile, Mexic si Noua Zeelanda. In luna mai, peste 18 milioane de produse noi au fost postate spre vanzare pe platforma, in SUA.

Raspunde la aceasta intrebare