Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Facebook Marketplace s-a extins in 17 tari europene

facebook-marketplaceLa mijlocul acestei luni, Facebook si-a extins marketplace-ul intr-o serie de 17 tari europene, transmite reteaua de socializare pe newsroom.fb.com. Acum, Facebook Marketplace este disponibil in Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Norvegia, Spania, Suedia si Elvetia. Romania nu se afla printre ele, dar daca va fi inclusa la un moment dat, atunci site-uri ca olx.ro, lajumate.ro si okazii.ro vor avea un competitor serios.

Facebook Marketplace ofera utilizatorilor retelei sociale sansa de a descoperi, vinde si cumpara bunuri in comunitatile locale din care fac parte. Utilizatorii afla astfel profilul public al vanzatorilor, ce prieteni comuni au cu acestia si se pot orienta rapid in legatura cu un chilipir online, reducand sansele de a fi pacaliti.

Pana acum, in Europa, platforma asemanatoare cu eBay si Amazon mai era disponibila doar in Marea Britanie. In plus, Facebook Marketplace mai e oferita de gigantul online si in SUA, Australia, Canada, Chile, Mexic si Noua Zeelanda. In luna mai, peste 18 milioane de produse noi au fost postate spre vanzare pe platforma, in SUA.

Leave a reply