Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Extasy.com: peste 60% dintre experientele cumparate online sunt facute cadou

Cadourile experientiale pentru timp liber sunt motivul pentru care majoritatea cumparatorilor online aleg Extasy.com, anunta platforma intr-un comunicat de presa. In prezent, 6 din 10 experiente cumparate pe site sunt facute cadou, cresterea fiind de peste 30% fata de finalul anului trecut.

Extasy.com este platforma cu cele mai multe experiente dedicate timpului liber din Romania (peste 1.000), care a fost infiintata in anul 2020, de Bogdan Buta (Fondator UNTOLD) si Sveatoslav Veaceslav Vizitiu (Cofondator Wello). Extasy.com vinde experiente pentru toate varstele, listate in 19 categorii, care pot fi cumparate de pe site sau din aplicatia proprie, care poate fi descarcata din AppStore si din Google Play.

„Din comportamentul de achizitie, stim ca utilizatorii Extasy isi doresc sa ofere cadouri inedite, ca alternativa la cele clasice. In plus, procesul de cumparare este simplu, multe dintre experientele listate pot fi folosite impreuna cu cei dragi. Astfel, cadoul e o invitatie de a face ceva special impreuna, dar este si o modalitate prin care cumparatorul isi face un cadou si lui, in acelasi timp. Un alt argument pe care l-am gasit in analiza noastra  este legat de buget. Cu un buget modest, cumparatorul poate oferi o experienta pe care cei dragi nu o vor uita. Cu un buget similar, este dificil sa cumperi un obiect fizic, de calitate”, transmite Bogdan Buta (foto, Fondator Extasy).

Experientele pot fi cumparate direct pe numele celui care primeste cadoul, iar pretul mediu al unei experiente este de 400 de lei. Cel mai des, cadourile experientiale oferite barbatilor sunt sesiuni de tragere cu arma, drive test-uri, experiente de sarituri de la mare inaltime, excursii cu ATV-ul si experiente de rafting. Femeilor le sunt oferite cadou plimbari cu elicopterul, lectii de zbor, sarituri cu parasuta, sesiuni de masaj si cine romantice. Pentru copii, cele mai cumparate experiente sunt sesiunile de karting, cursuri de robotica si sarituri de la inaltime.

Odata achizitionate, experientele cadou sunt livrate electronic instantaneu utilizatorilor, care trebuie sa faca o programare pentru accesarea acestora, in termen de 90 de zile. In medie, din momentul achizitionarii experientei si pana la accesarea ei dureaza aproximativ 2 saptamani. In cazul in care nu a fost facuta programarea in cele 90 de zile, utilizatorul este contactat de echipa de suport, iar acest termen poate fi prelungit.

Leave a reply