Exemple de magazine online user-friendly din Romania

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Deschid un topic pentru a va propune un sondaj cu privire la cele mai aspectuoase, aratoase :), user-friendly (spuneti-le cum vreti) magazine online din Romania. Nu propun eu primul, sa nu ma acuzati de subiectivism :).

Deschis 0
Generalitati Landing Pages Realizare magazin online Usability Daniel Scarlat 10 ani 11 raspuns 3119 vizualizari 0

Răspunsuri ( 11 )

 1. Am putea incepe cu lista de castigatori de la Gala Premiilor e-Commerce, de acum, dar si site-uri castigatoare din anii trecuti (citez din memorie, nu ma uit acum pe lista castigatorilor): emag.ro, marketonline.ro, watchshop.ro, strollers.ro, gamesline.ro, otthershop.ro, tinar.ro, floridelux.ro, floria.ro, rca-ieftin.ro, animax.ro, paravion.ro, gutuie.ro, noriel.ro, covera.ro … si lista sigur nu e completa, sunt mai multi ce ar trebui mentionati.

  In prezentarile mele, in ultimele luni de zile, am pus capturi de pe site-urile buburuza.ro, ottershop.ro, matar.ro si perfectdiva.ro, mentionandu-le ca si exemple pozitive.

  De afara dau mereu exemplu asos.com si kohls.com. Imi plac site-urile de fashion pentru ca inoveaza mult.

  Voi ce lista de magazine online user-friendly aveti? Ce modele aveti? Nu va promovati site-urile proprii ca nu este corect. Mersi.

 2. Supun atentie un proiect in faza de pre-launch http://itvogue.ro care, zic eu, respecta cam toate cerintele Gpec.

  Multumesc,
  Daniel

 3. Pana nu intri in competitie.. e greu sa spui ca respecta toate cerintele GPeC. Ai sansa sa o dovedesti! Acum, te lauzi.. faci un pic de reclama. Insa ar trebui la anul sa-mi arati ca nu te-ai inselat. Ce spui?

 4. Obligatoriu, Da.
  Am timp sa-l pun la punct pana atunci, ca sa castig competitia 🙂

 5. Vreau si eu parerea voastra despre http://www.prosports.ro

 6. Subiecte de tipul asta, intrebari de genul asta, cu ceva iz de reclama, isi au locul pe grupul de pe Facebook, insa aici ar trebui sa oferim colegilor ceva, sa oferim sfaturi si opinii pertinente despre comertul electronic. Eu sunt de acord ca toti umblam si dupa vizibilitate, sau linkuri, sau ce o mai fi, insa aici pe ECOMpedia ar trebui sa pastram un nivel mai ridicat de substanta.. sper ca m-am facut inteles. Urmatoarea postare, comentariu, de acest gen va fi sters. Indiferent de cine il posteaza. As vrea sa stiu ce beneficii au membri comunitatii prin raspunsul dat mai sus? Dar nu aici, ci pe un email privat.

  Discutii de tipul acesta insa isi au locul foarte, dar foarte bine in grupul de pe Facebook.

  Daca vreti sa raspundeti la intrebarea de mai sus, pe care probabil nu ar fi trebuit sa o aprob, raspundeti cu parerea voastra despre un magazin online. Sa pastram cat de cat discutia in zona educationala.

 7. Am sa rog colegii, vizitatorii sa nu raspunda la cererea de mai sus. Nu aici, pe grup: https://www.facebook.com/groups/comert.electronic.ro/

 8. De acord, cu mentiunea ca postul e undeva la limita. Nu as avea dubii ca trebuia sau nu aprobat. Educational este si faptul de a arata exemple de genul “asa da” ca parca un plus de pozitivism nu strica.

  Personal, nu am inceput abrupt prin a-mi promova site-ul pe aceasta platforma care are un nivel ridicat de prezentare, materiale informative, am raspuns doar unei provocari 🙂

  Oricum, mutarea post-ului pe FB mi se pare bine-venita.

  Multumesc,
  Daniel

 9. Provocare pe care ti-ai creat-o singur… nu comentez.
  Ceri exemple si apoi dai drept exemplu site-ul tau, nu ti se pare un oarece conflict in toata chestiunea asta? Dar v-am lasat sa propuneti site-uri. Era frumos sa propuneti site-uri cu care nu aveti de-a face, site-uri unde nu sunteti implicati, care nu au nevoie de un link in plus aici.
  Promovare prea multa nu are cum sa se intample.. acest site nu e citit inca de consumatori normali. Si cu linkul de seo nu am nimic impotrva. Principiul insa, imi ridic singur mingea la fileu ca sa am despre ce vorbi este… asa cum nu trebuie sa plece la drum un business online, care se vrea corect.
  Astept insa sa vad ambele site-uri self-promoted in competitie sa vad cu adevarat ce le poate pielea, nu prin ochii vostri, ci prin alti ochi, independenti.

 10. Uite si la noi un exemplu: http://www.tiparo.ro/cadouri-personalizate-1
  Am mai vazut, la personalizari de etichete de vin, la FunGift cred ca poti adauga o mica felicitare.. si sigur mai sunt.

 11. Multumesc Andreea Moisa pentru comentariul constructiv. Intradevar, pentru a avea un site reusit, trebuie sa tinem cont de regulile exprimate de tine.

  O zi buna!
  Daniel

Lasă un răspuns

Browse