Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

European Digital Commerce: inscrie-te gratuit, pentru a afla ultimele trend-uri din comertul online

Pe data de 9 decembrie, incepand cu ora 09:30, Wall-Street.ro organizeaza European Digital Commerce (powered by VTEX), un eveniment online interactiv, care aduce laolalta principalii jucatori din retail si e-commerce. Discutii aprinse despre provocarile omnichannel in era COVID-19, cum sa te adaptezi noilor realitati si, mai mult, cum sa iti cresti si dezvolti afacerea in aceasta perioada provocatoare vor fi doar cateva dintre subiectele atinse in aceasta editie a EDC. Inscrierile se fac gratuit, aici.

Discutiile vor fi axate pe sfaturi practice, date concrete si informatii relevante, aplicabile. Zona de chat va permite participantilor (care se pot inscrie gratuit aici) sa puna intrebari speakerilor, iar zonele de Learning & Downloads vor permite accesul la resurse valoroase puse la dispozitie de VTEX si speakerii de top.

Primii speakeri confirmati sunt Daniel Mischie (CEO City Grill), Sergiu Chirca (CEO elefant.ro), Cristian Gavan (Owner MAM Bricolaj) si Cristi Movila (Growth Leader, Easter Europe VTEX).

European Digital Commerce: paneluri si prezentari croite pentru a aduce ultimele trend-uri din industrie

Programul evenimentului European Digital Commerce a fost gandit in asa fel incat sa aduca laolalta specialisti din toate ramurile ce contribuie la dezvoltarea industriei, specialisti care vor prezenta insight-uri atat pe baza operatiunilor din Romania, cat si pe cele desfasurate la nivel international.

Participantii care se inregistreaza la European Digital Commerce aici vor avea posibilitatea sa interactioneze cu speakerii, fie prin adresarea directa a intrebarilor pe chat sau prin schimbarea cartilor de vizita. De asemenea, Virtual IC Events, platforma ce gazduieste acest eveniment, dezvoltata de Internet Corp, ofera acces si la resurse utile tuturor actorilor din industrie in zonele de Learning si Downloads.

Iti prezentam mai jos o serie dintre panelurile de discutii si prezentarile la care vei avea acces in cadrul European Digital Commerce:

  • Riding the E-Commerce Wave in 2020: The Data Behind the Facts
  • Roundtable: E-Commerce Goes International
  • Roundtable: The Omnichannel Experience
  • Key Speech Cristi Movila (VTEX): Black Friday worldwide. Facts and figures from Black Friday in 40 countries

Gasesti toate informatiile despre eveniment pe site-ul European Digital Commerce, unde te poti inscrie complet GRATUIT in platforma virtuala, cu access la zona expo sau zona de networking.

Comentarii ( 2 )

  1. […] intr-un comunicat de presa, ca evenimentul online interactiv va fi gazduit de platforma IC Events. Prima editie a evenimentului online European Digital Commerce a avut loc pe 9 decembrie […]

  2. […] din regiune, reunind sute de specialisti, zeci de speakeri si ore intregi de continut premium. Prima editie a evenimentului online European Digital Commerce a avut loc pe 9 decembrie 2020, iar a doua – pe […]

Leave a reply