Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Editia a patra din elefantFest are loc online, in perioada 25-31 octombrie 2021

In perioada 25-31 octombrie 2021, elefant.ro va organiza cea de-a patra editie a elefantFest, cel mai mare targ de carte din Romania. Noua editie va propune cititorilor peste 90 de evenimente de calitate, cu autori consacrati, precum lansari de carte, interviuri sau mesaje dedicate publicului roman, anunta organizatorii, intr-un comunicat de presa. Cititorii vor putea achizitiona peste 30.000 de titluri in limba romana si peste 600.000 in limba engleza. Editurile prezente la targ vor avea campanii de reduceri la numeroase carti, iar reducerile pot depasi 60%.

 „Am pregatit deja, alaturi de cele mai importante edituri din tara si strainatate, un numar impresionant de lansari, ca si in editiile trecute. Cititorii se vor putea intalni online, spre exemplu, cu Johann Hari, Alexandra Joel sau Yoko Ogawa, William Kent Krueger ori Akira Mizubayashi. Derulata sub sloganul «Fa-ti timp sa citesti!», ca si editia din primavara, elefantFest de toamna va fi un indemn la lectura, una dintre activitatile care pot contribui la evolutia noastra ca indivizi, dar si ca societate”, transmite Adrian Dinu (Director Carte, elefant.ro)

Editiile precedente au fost dedicate autorilor japonezi si britanici. Aceasta editie este axata pe autorii americani consacrati, ca John P. Strelecky, Gabriela Garcia, Jessica Bruder, Paula McLain sau Julia Quinn. Pe 31 octombrie va fi elefantFest Kids, ziua dedicata micilor pasionati de lectura: copiii si parintii vor avea ocazia de a se intalni cu autorii lor preferati (Alec Blenche, Ioana Chicet-Macoveiciuc sau Victoria Patrascu).

Prima editie elefantFest a avut loc anul trecut, in plina pandemie COVID-19 (27-31 mai 2020) si a aparut din dorinta  de a compensa lipsa targurilor de carte traditionale si pentru a sustine industria editoriala din Romania, pe timp de pandemie. La fiecare dintre cele trei editii precedente au participat peste 1 milion de vizitatori si au avut loc peste 200 de evenimente. „Niciodata nu ar fi posibil, la un targ de carte traditional, ca atat de multi cititori sa aiba acces la cele mai noi lansari de carte sau la evenimente literare cu autori consacrati. Ne dorim, alaturi de partenerii nostri, editurile, sa oferim si de aceasta data o experienta unicat celor care iubesc lectura”, incheie Adrian Dinu.

Leave a reply