Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Ecommerce Europe a infiintat un grup operational de experti in platile online

ecommerce europe

Pe 9 martie, Ecommerce Europe (asociatia care reprezinta peste 25.000 de companii online europene) a anuntat – la o conferinta din Leipzig (Germania) – lansarea unui grup operational de experti in platile online, citim pe ecommerce-europe.eu. In cadrul conferintei, s-a discutat pe tema provocarilor si a oportunitatilor comerciantilor online, in peisajul plin de inovatii al platilor pe Internet.

Acest grup isi propune sa contribuie la dezvoltarea expertizei in domeniul tranzactiilor digitale si platilor online si sa evalueze provocarile din domeniul dinamic al sectorului FinTech (tehnologie financiara). Organizatia va ajuta Ecommerce Europe sa dezvolte strategii legate de serviciile financiare si digitale.

„Asistam la cea mai mare schimbare in peisajul platilor online de la nasterea  e-commerce-ului, in anii ’90. Astazi, cientii se asteapta ca experienta lor de shopping online sa vina cu solutii de check-out sigure, rapide, mobile si accesibile, iar comerciantii vor din ce in ce mai mult sa isi satisfaca toti clientii. Dar legislatorii europeni nu reusesc intotdeauna sa atinga echilibrul perfect intre accesibilitate pentru clienti, neutralitate tehnologica si plati sigure”, a explicat Marlene ten Ham (Secretarul General al Ecommerce Europe).

„Acest nou grup operational permite organizatiei Ecommerce Europe sa inteleaga tendintele actuale si viitoare ale pietei in ceea ce priveste platile online si sa anticipeze posibilele provocari si oportunitati legislative. Daca toti jucatorii din peisajul platilor online au un loc la masa tratativelor, Ecommerce Europe poate formula propuneri legislative europene eficiente”, a completat Roberto Liscia (Directorul Comitetului de Plati Online al Ecommerce Europe).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply