Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eBay lanseaza un serviciu de fulfillment pentru vanzatori, pe modelul Amazon

Anul viitor, cine vinde pe eBay se poate inrola in noul serviciu de e-fulfillment intitulat Managed Delivery, pe care il va lansa EBay Inc. din dorinta de a mai face un pas spre livrarea gratuita si rapida. Stirea a fost anuntata de companie la conferinta anuala a seller-ilor, din Las Vegas. Taxele pentru inrolarea in program urmeaza sa fie anuntate mai aproape de data lansarii acestuia.

Digitalcommerce360.com scrie ca Managed Delivery va imita in mare parte modelul Fulfillment by Amazon (FBA): programul de fulfillment Amazon apeleaza la propriile depozite, nu la unele terte; in cazul eBay, vanzatorii de pe al doilea cel mai mare marketplace american vor avea optiunea de a-si depozita, ambala si trimite produsele spre cumparatorii online prin intermediul depozitelor partenerilor logistici ai eBay (al caror nume si numar nu a fost facut public). Astfel, seller-ii vor putea oferi livrarea gratuita, mai rapida (2 zile sau mai putin), cumparatorii vazand pe fiecare pagina de produs daca acesta este eligibil pentru o astfel de livrare.

„Asteptarile consumatorilor continua sa evolueze si acestia isi doresc sa poata alege rapiditatea si costul livrarii. Trebuie sa le oferim vanzatorilor nostri o solutie scalabila”, a explicat la conferinta amintita Stuart Reichenbach (Directorul departamentului North America logistics, shipping and Managed Delivery, eBay).

Leave a reply