Dropshipping – plati prin Paypal, marfa de pe eBay, Contabilitate, Impozit?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Activitatea se desfasoara in urmatorul fel:
– se va deschide un magazin online care prezinta anumite produse, fara a le detine.
Dupa ce clientii straini platesc produsele, prin Paypal, plasam comanda, cu adresa clientului, pe un site gen ebay.com, platind din contul societatii, cu cardul,
-Clientului nu i se trimite factura, pentru ca nu noi livram produsul.
– vanzatorul nu ne trimite factura.
– de cateva ori pe luna banii sunt retrasi din Paypal in contul societatii

Va rog sa imi spuneti daca ati mai intampinat acest gen de activitate, cum se inregistreaza aceste incasari, plati, neexistand facturi(cel putin nu de la cel caruia ii plasam comanda)

SRL-ul acesta se incadreaza la acel impozit de 3% din venit?
Va multumesc!

Deschis 0
Chestiuni legale Contabilitate & Gestiune Contractele cu furnizorii Organizare magazin online Planul de afaceri Emil Coman 6 ani 1 raspuns 1514 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. Mulțumesc pentru răspuns, dar este imposibilă obținerea unei facturi de la producător. Sunt sute de comercianți din china, mulți poate nici nu o fac legal, de la unii pot să cumpăr de 50 de cenți, nu am cum să port dialog cu fiecare, despre factură, dar sigur nu pot obține. Marfa oricum nu intră în România.

    Impozitul este pe venit, deci nu mă interesează să scad acele cheltuieli. Pot să emit factură clientului iar producătorului să îi plătesc din contul meu de persoană fizică fără să o înregistrez nicăieri? Să incasez doar de la client și să nu existe plăti?

Lasă un răspuns