Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Delazero anunță un parteneriat strategic cu Spectrum Brands România, importator oficial al Remington și Russell Hobbs

București, 6 aprilie 2015 – Delazero, companie cu capital românesc, anunță o schimbare în strategia de business și încheie un parteneriat important cu Spectrum Brands, responsabil de aducerea brandurilor Remington și Russell Hobbs pe piața din România.

În noua formulă, cei doi parteneri vor asigura gestionarea celor două magazine online, care existau deja pe piața de comerț electronic, deținute și gestionate de către Delazero.

Remington este un magazin online existent din noiembrie 2009, premiat cu User’s Choice Award 2012 la Gala Premiilor E-Commerce din România în 2012. Russell Hobbs este un magazin online lansat în iunie 2013 și este dedicat brandului cu tradiție de peste 60 ani pe piața de electrocasnice mici si mari din Marea Britanie. Scopul parteneriatului este dezvoltarea celor doua magazine oficiale de brand pe piața din România, cu precădere la nivel de vizibilitate și cota de piață, precum și poziționarea corectă a celor două branduri față de ceilalți jucători.

Carmen Grigore_Delazero

„Pentru 2015, previzionăm o creștere cu 40% a celor două site-uri și ne bazăm pe infuzie crescută în zona de marketing în scopul creșterii cotei de piață, alături de numeroase alte beneficii care se vor transfera către consumatorul final”, afirmă reprezentanții Delazero.

„Parteneriatul cu Delazero a venit la inițiativa noastră și ne bucurăm că am găsit o formulă care să fie pe placul și în beneficiul tuturor. Nu ne limităm la cele două marci, dar, în virtutea relației care există între noi de mai bine de patru ani și a rezultatelor pe care le-am obținut, am decis să intrăm initial cu acestea. Păstrăm însă o cale deschisă altor posibile categorii pe care le vom agrea împreună, pe zona de online”, a declarat Cătălin Prisecaru, managing director la Spectrum Brands Romania.

„Când am primit propunerea respectivă, am avut o decizie importantă de luat, deoarece parcursul nostru era deja trasat de câțiva ani. Ținta noastră a fost să creăm, deținem și gestionăm independent magazine online pentru branduri diverse, pentru care să oferim servicii integrate de comerț electronic. Acum, vorbim de un altfel de parteneriat, chiar dacă noi avem o relație consolidată deja de câțiva ani“, a declarat Carmen Grigore, Managing Partner la Delazero.

Despre Delazero
Delazero este o companie cu capital românesc, ce deține și gestionează magazine online proprii dedicate, pentru care oferă servicii complete de comerț electronic: vânzare B2C, marketing și promovare și call center etc. Printre acestea se numără: www.remington.rowww.delonghi-store.rowww.lamonzashop.ro. Are peste șase ani de experiență pe piața de comerț electronic si o cifră de afaceri în 2014 de peste 1.000.000 euro.

Despre  Spectrum Brands Romania (Varta Rayovac Remington)
Compania a fost înființată în 2004 și este importator oficial al mai multor branduri in Romania printre care  Remington, Varta si Russell Hobbs. In 2014, a avut o cifra de afaceri de aproximativ 9 milioane de euro.

Leave a reply