Daca schimb platforma de ecommerce pierd optimizarea de pana acum? Ce-mi recomandati sa-mi permita sa pun singur cuvinte cheie?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Ma bucur ca am gasit aici cativa specialisti in domeniu. Detin site din 2010 platforma OsCommerce. Nu am cunostinte in domeniu, asa ca OsCommerce e destul de greoi pentru mine. Daca trec la alta platfroma pierd optimizarea de pana acum? As vrea o platforma usoara, care sa permita sa-mi adaug singur cuvinte cheie , texte, sa pot face un banner,sa am newsletter..etc. Astept sfaturile tuturor !

Multumesc !

Deschis 0
Alegerea platformei SEO Dinu 10 ani 3 raspuns 1717 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

 1. Salutare Dinu,

  Platformele open source sunt ok pt start up, pana ce inveti cum merge treaba cu ecomerce-ul , dupa care vezi singur ca ai nevoie de o platfoma personalizata tipului tau de business.

  Noile platfome de e-commerce sunt Ok din punct de vedere SEO si al marketingului necesar, iar cand treci magazinul vechi pe o noua platforma se poate face redirect la url-uri.

  Iti sugerez sa testezi administrarea la platforma SilkMart http://www.silkweb.ro/demo/

 2. As dori sa schimb platforma magazinului online de produse naturiste cu SummerCart .Deja functional din 2010.Ce parere aveti raport pret, produse,categorii,rapoarte si foarte important SEO.

  Multumesc !

 3. Multumesc !
  Putin cam scump pentru mine,avand in vedere ca din 2010 deja am cheltuit foarte mult cu site-ul,promovarea,adwords.Intr-adevar aveti o platforma completa ,usor de urtilizat.

Lasă un răspuns

Browse