Cursuri SEO in Cluj sau Targu Mures?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Suntem in crearea unui magazin online nou.
As dori sa particip la un curs SEO de initiere si mai incolo de perfectionare. Problema este ca sunt din Targu Mures si toate cursurile pe care le-am gasit sunt in Bucuresti.
Sunt cumva astfel de cursuri si in Cluj de ex. ?
Puteti sa-mi recomandati vreo firma sau persoana?

Mai este mult pana la Scoala de Vara unde as dori sa particip.

Multumesc

Deschis 0
Piata de comert electronic SEO Istvan 7 ani 2 raspuns 1552 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Acum 10 ani in Mures se facea seo la greu, chiar daca nu erau firme cunoscute si se cam ocupau de zona gri/neagra, fiind finantati de afara.
  Dar doar asa inveti “tainele google”, inclusiv zona de blackseo.
  Alaturi de ce am citit pe forum seopedia (cauti pe google scoala de seo) si am exersat, zic ca e suficient ca sa inveti bazele.
  Ce nu am inteles:
  “Suntem in crearea unui magazin online nou”
  Adica vreti sa faceti un magazin de la zero? De regula asta tine de programare, nu de seo.
  In mod curent lucrez cu firme de programare excelente: ei stiu sa programeze, eu stiu cum trebuie sa arate site-ul (magazinul) dpv seo si le trimit specificatiile.
  Ce trebuie stiut: seo e dinamic si nu se invata in 3-6-12 luni de studiu. Ce inveti de la un curs sau de pe un forum trebuie aplicat mai intai pe site-uri de test, ca sa intelegi efectiv “micile secrete”.
  Adica pentru o afacere ideal e sa apelezi la o firma de seo care sa stie exact pasii si specificatiile, voi urmand sa intelegeti pe parcurs ce s-a facut, de ce s-a facut si sa continuati singuri in viitor.
  Oarecum e similar cu a pune gresie si faianta: nu e suficient sa urmezi un curs pentru a avea garantia ca prima lucrare va iesi bine.
  Ori la seo e mai problematic: erori sau omisiuni pot duce de la penalizare pe anume expresii pana la eliminarea totala din index, cea mai ieftina “reparatie” fiind reluarea muncii pe un site nou nout.

 2. Este un curs SEO care se tine online de un trainer de la Cluj. Nu vad de ce nu l-ar tine si in oras daca e cerere. http://www.rezistenta-online.ro/2014/02/curs-seo-online.html

Lasă un răspuns

Browse