Curs programare

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salut tuturor!
Ce cursuri trebuie sa fac ca sa am cunostinte elementare de programare, pentru a ma putea descurca cu introducerea codurilor Analytics pe site, sau sa adaug plugin-uri, etc. Site-ul este construit pe o platforma WordPress.
Multumesc frumos!

Deschis 0
Business Organizare magazin online Realizare magazin online Solutii software conexe Tehnic Lazar Diana 9 ani 2 raspuns 1314 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Nu ai nevoie de cursuri, ci de multă atenție când citești documentația de pe https://codex.wordpress.org/Main_Page – desigur, există riscul să și strici câte ceva, dar, dacă ești 100% convinsă că vrei să faci chiar tu aceste intervenții, merită efortul 🙂 Succes!

  0
  2015-09-11T09:42:38+03:00

  Diana, nu trebuie decat sa stii un pic de HTML si CSS, lucruri de baza. Instalarea de pluginuri se face fara sa stii programare, iar setarea unora dintre ele pentru nevoile tale este destul de intuitiva daca stii bine limba engleza si limbajul de specialitate din online. Codul Analitycs se instaleaza si cu un plugin pe WP, daca nu te descurci altfel sau ai o optiune chiar in tema ( depinde de tema ta ).
  Cunostintele de HTML si CSS te ajuta sa customizezi tema, iar pentru functii pe care nu le cunosti exista pluginuri free; ai grija insa sa nu instalezi fff multe pluginuri pe un site!
  Daca ceva nu stii, cauti pe Google asa ” how to….in WordPress” si gasesti raspunsuri free; trebuie numai sa ai timpul si vointa de a te instrui pas cu pas.
  Succes si daca ai intrebari punctuale despre WP, te pot ajuta cu sfaturi, indicatii unde sa gasesti informatii sau chiar consiliere.

Lasă un răspuns

Browse