Curs programare

Raporteaza
Intrebare

Explica-ne de ce doresti sa raportezi aceasta intrebare.

Raporteaza
Anuleaza

Salut tuturor!
Ce cursuri trebuie sa fac ca sa am cunostinte elementare de programare, pentru a ma putea descurca cu introducerea codurilor Analytics pe site, sau sa adaug plugin-uri, etc. Site-ul este construit pe o platforma WordPress.
Multumesc frumos!

Topic deschis 0
Business Organizare magazin online Realizare magazin online Solutii software conexe Tehnic Lazar Diana 3 ani 2 raspunsuri 264 vizualizari Junior 0

Raspunsuri ( 2 )

 1. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Nu ai nevoie de cursuri, ci de multă atenție când citești documentația de pe https://codex.wordpress.org/Main_Page – desigur, există riscul să și strici câte ceva, dar, dacă ești 100% convinsă că vrei să faci chiar tu aceste intervenții, merită efortul 🙂 Succes!

 2. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Diana, nu trebuie decat sa stii un pic de HTML si CSS, lucruri de baza. Instalarea de pluginuri se face fara sa stii programare, iar setarea unora dintre ele pentru nevoile tale este destul de intuitiva daca stii bine limba engleza si limbajul de specialitate din online. Codul Analitycs se instaleaza si cu un plugin pe WP, daca nu te descurci altfel sau ai o optiune chiar in tema ( depinde de tema ta ).
  Cunostintele de HTML si CSS te ajuta sa customizezi tema, iar pentru functii pe care nu le cunosti exista pluginuri free; ai grija insa sa nu instalezi fff multe pluginuri pe un site!
  Daca ceva nu stii, cauti pe Google asa ” how to….in WordPress” si gasesti raspunsuri free; trebuie numai sa ai timpul si vointa de a te instrui pas cu pas.
  Succes si daca ai intrebari punctuale despre WP, te pot ajuta cu sfaturi, indicatii unde sa gasesti informatii sau chiar consiliere.

Raspunde la aceasta intrebare