Cum cresc numarul de clienti pe un magazin online de jucarii si jocuri educative

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutari,

Imi puteti da cateva sfaturi cum sa cresc numarul de clienti pe magazinul meu online – Happiness Store?
Folosesc google ads, am promovat pagina de facebook, am lasat comenturi si am scris bloguri ..l-am inregistrat in directoare web… am o medie de 100 vizitatori pe zi insa as vrea sa il maresc.

Deschis 0
Analiza campaniilor Generalitati Happiness Store 9 ani 3 raspuns 1771 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

 1. Fă o comunitate în jurul mămicilor.

  1. Produ genul de conținut pe care mămicile l-ar partaja. Poți încerca să te uiți ce au făcut alții în România în nișa ta, poți să vezi ce discuții au mămicile în online și produ conținut pentru ele.
  http://moz.com/blog/know-what-your-audience-wants-before-creating-content-whiteboard-friday

  2. Încearcă să strângi o comunitate tip forum. Poate fi Facebook group, poate fi forum clasic, în orice caz sunt multe mămici care au întrebări și spun povești, și răspund la întrebări în online. Fă o comunitate.

  3. Începe o serie de seminarii săptămânale sau bilunare sau lunare în care un expert din nișa ta să vină să vorbească mămicilor și să răspundă la întrebări. Pune ulterior contentul pe Internet.

  4. Nu se poate să intru pe site și să nu aveți blog + newsletter. Faceți asta – blog + newsletter.

  5. Caută să eviți chestiile care sunt automate și le poate face oricine cu ușurință în online. Comentarii pe bloguri / directoare pe web sunt ușor de făcut de alții. Să publici un articol pe Kudika.ro / 121.ro / Eva.ro nu poate chiar oricine. Caută să diferențiezi făcând lucruri pe care alții nu le fac.

 2. A!, și citește despre asta, că ziceai că faci reclame:
  https://www.adroll.com/getting-started/retargeting

 3. Salut!

  Si eu vand jucarii online. Nu zic aici numele siteului ca sa nu se creada ca fac spam, dar eu am castigat foarte mult din comparatoarele de preturi, shopmania si altele asemenea lui si din relatia cu siteurile de reduceri.

Lasă un răspuns

Browse