Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Cum ajuta Retargeting Biz magazinele online sa se extinda in strainatate?

Platforma de marketing automatizat Retargeting Biz anunta, intr-un comunicat de presa, ca vine in intampinarea magazinelor online care sunt interesate de comertul transfrontalier, cu o serie de propuneri inteligente, eficiente si accesibile. Dat fiind progresul remarcabil al tehnologiei, in prezent, orice companie se poate adresa unui public global, raspandit pe mai multe piete de desfacere. Potrivit unui studiu realizat de WorldBank, in 2019, IMM-urile au reprezentat 90% din afacerile la nivel mondial, asigurand peste 50% din locurile de munca disponibile global.

Cu toate acestea, provocarile de ordin financiar, logistic si comercial sunt prezente la tot pasul. De multe ori, extinderea globala presupune deschiderea unor noi birouri si recrutarea unei echipe locale. Astfel de initiative sunt, de obicei, costisitoare si necesita timp si efort. Drept urmare, cea mai viabila solutie la indemana magazinelor online ramane stabilirea unor parteneriate strategice care sa le ofere serviciile de marketing, logistice sau de suport clienti, necesare in procesul lor de penetrare a noilor piete.

Serviciile oferite de Retargeting Biz se adreseaza tocmai acestor puncte critice cu care se confrunta magazinele online, punandu-le la dispozitie un software de marketing automatizat all-in-one care sa le permita conceperea, coordonarea si implementarea campaniilor automatizate de marketing dintr-o singura platforma pentru mai multe tari, simplu si eficient.

Cum poate ajuta Retargeting Biz magazinele online sa se extinda in strainatate?

  1. Ofera acces la continut de marketing disponibil in 7 limbi diferite (engleza, romana, greaca, spaniola, italiana, maghiara si bulgara).
  2. Pune la dispozitie consultanta profesionala oferita de echipe dedicate, localizate in 4 tari europene (Romania, Grecia, Bulgaria, Ungaria).
  3. Ofera posibilitatea de a personaliza campaniile de marketing pentru fiecare segment de public (local sau strain), respectand intocmai particularitatile lingvistice si culturale.
  4. Confera oportunitatea de extindere eficienta prin intermediul automatizarii.
  5. Gestioneaza concomitent campanii de marketing pe mai multe canale de comunicare (e-mail, SMS, notificari push, pop-up-uri, Google, Facebook & Instagram)

Retargeting Biz are un portofoliu de aproape 1.000 de clienti, iar doi dintre ei (Savelectro si VeroSlim) s-au extins recent transfrontalier. Savelectro (magazin online cu produse electrice) s-a extins de curand in Ungaria, folosind serviciile Retargeting Biz. In acest fel isi poate gestiona ambele afaceri din Satu Mare, folosindu-se de un singur partener de marketing, evitand costurile asociate deschiderii unui birou local sau recrutarii unei echipe dedicate.

VeroSlim, ceaiurile vedetelor din Romania, a decis la inceputul anului sa isi centralizeze activitatile de marketing prin Retargeting Biz pentru totate cele cinci magazine online pe care le detine la nivel european. Prin urmare, toate campaniile de marketing pentru Romania, Germania, Italia, Marea Britanie si Franta sunt implementate si administrate prin intermediul platformei Retargeting Biz, in mod unitar, rapid si eficient.

Leave a reply