Costuri transport produse voluminoase dar usoare .

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Vă salut . Am citit din mai multe articole de pe ECOMpedia, informaţii despre costul transportului prin curier rapid iar cei mai mulţi se raportează doar la kilogramele fizice .

La mine de ex , produsele puse spre vânzare nu au greutate fizică mare iar curierul calculează greutatea volumetrică , care influenţează destul de mult costul transportului pt produs .

Atunci , clientul când află costul real (el gândindu-se doar că produsul este uşor şi nu e greu ca şi kg) renunţă la comandă. Ce soluţii ar putea fi în acest caz ?

Rezolvat 0
Logistica Toderașcu 8 ani 6 raspuns 1639 vizualizari 0

Răspunsuri ( 6 )

  0
  2016-08-18T11:00:40+03:00

  Daca as fi in locul tau, as afisa pe site intr-un mod cat mai transparent costul transportului. (sa se calculeze automat pe masura ca adaugi produsele in cos). Astfel, elimini efectul surpriza.

  Cel mai bun răspuns
  0
  2016-08-18T14:10:05+03:00

  Din experienta anterioara, acum cativa ani GLS si Bookurier luau in considerare doar greutatea fizica in limita anumitor dimensiuni maxime acceptate. Un telefon sau e-mail te-ar lamuri rapid.

  0
  2016-08-19T00:28:47+03:00

  Salut, in cazul de fata poti schimba firma de curierat. GLS Romania nu tarifeaza volumetric, nu au cost pentru km suplimentar. 2 avantaje care te pot ajuta. La un volum de peste 10 colete pe zi au preturi chiar bune.

 1. Nu toti taxeaza volumetric. De ex Fan Courier masoara doar in kg, la fel si DPD. La Cargus am solicitat sa imi taxeze exclusiv pe kg, si am semnat o anexa la contract. Dar depinde si cate colete ai lunar

 2. Poti sa-mi spui te rog ce produse expediezi prin Fan? Stiu ca Fan-ul are o limita de volum de unde calculeaza kg reale si kg volumetrice. Multumesc.

Lasă un răspuns

Browse