Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In contextul COVID-19, Coletaria.ro livreaza la domiciliu si are 10 puncte de pick-up noi

Coletaria.ro anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea serviciului de livrare la domiciliu, deschiderea de 10 noi puncte de pick-up in magazinele de service GSM si de printing (din Baia Mare, Bistrita Nasaud, Braila, Bucuresti, Constanta, Galati, Pitesti si Timisoara) si livrarea de colete si in SUA (la preturi ce pornesc de la 60 de lei), pe langa cele 27 de tari din Uniunea Europeana, plus Marea Britanie, Ucraina si Federatia Rusa.

„In contextul starii de urgenta, ca urmare a interdictiilor de circulatie impuse de autoritati, am observat o scadere a volumului de colete cu ridicare din punctele pick-up Coletaria.ro, dar – in acelasi timp – am observat o dublare a numarului de colete livrate la adresa. Astfel, am imbunatatit procesele de asistenta, oferindu-le clientilor posibilitatea de livrare la domiciliu, in situatiile in care nu se pot deplasa personal sa ridice coletul de la punctul pick-up selectat anterior pe site-ul magazinului online. De asemenea, suntem in contact cu partenerii nostri, cu punctele pick-up, privind programul de functionare, numarul de colete in locatie, etc., astfel incat sa fie evitate aglomerarile de persoane in acele locatii si sa fim aliniati cu prevederile autoritatilor”, transmite Alexandr Jeleascov (foto, CEO Coletaria.ro).

Pe langa cele 10 noi puncte pick-up amintite, compania estimeaza dublarea numarului acestora pana la finalul lunii. „In situatia actuala, ne propunem sa fructificam orice oportunitate de inaugurare a unui nou punct de pick-up, oferindu-le antreprenorilor un sprijin in continuarea dezvoltarii afacerilor locale. Practic, vizam orice magazin fizic care se incadreaza in standardele Coletaria.ro privind activitatea de punct pick-up si al carui domeniu de activitate nu se regaseste in restrictiile impuse de catre autoritati”, mai spune Alexandr Jeleascov.

Leave a reply