Contabilitate Shopify – dropshipping din Amazon

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutare!

Ma confrunt cu o problema din punct de vedere contabil. Situatia e asa:
Vand produse pe Amazon si am SRL. Acum mi-am deschis un site tot pe US prin intermediul Shopify cu aceleasi produse pe care le am si pe Amazon, iar vanzarea se va face in sistem dropshipping (clientul plaseaza comanda pe site -> noi o trimitem pe Amazon -> Amazonul livreaza la client). Deci toate vanzarile se vor face din acelasi stoc (cel din Amazon), pe care noi ca SRL il avem inregistrat in conta prin softul Senior ERP.

Intrebarea intrebatoare e cum sa inregistram facturile emise din Shopify catre clientul final in Senior ERP? (Este exclusa varianta introducerii facturilor manual din Shopify in conta la noi, va fi o bataie de cap pe care vreau sa o evit). Stiti vreo modalitate de a conecta cele 2? Sau de a genera la final de luna o factura mare de scadere de stoc si inregistrare vanzari? Clientii din Shopify vor avea facturi generate automat din site, dar nu stiu cum sa le transpun in programul nostru.

Apreciez orice sugestie sau ajutor 🙂

Multumesc!

Deschis 0
Contabilitate & Gestiune Cristina Eros 3 ani 1 raspuns 798 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. salut, Există pe Shopify Addon-uri care fac lucruri similare:
    https://apps.shopify.com/ebridge

    Ai putea apela la un programator care să codeze o integrare pentru tine, eventual să îi permiți să și facă codul public și să vândă ulterior soluția și altora și să mai amortizeze din costuri.

    Așadar, un addon creat special pe nevoile tale ar putea rezolva problema.

Lasă un răspuns

Browse