Contabil magazin on-line (exportul de facturi in format Saga din SmartBill)

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna Ziua,

Suntem un magazin on-line cu un volum mediu de comenzi si pe parte contabila ne confruntam cu o mare problema respectiv, contabilul nostru reintroduce facturile de clint in programul lui cea ce implica un cost mare si apar dificultati la depunerea declaratiilor la timp. Am incercat sa luam legatura si cu alti contabili dar nu par dispusi sa faca acesta munca de uzura si o fac in aceleasi conditii de cost ect.
Noi facem facturarea & gestiunea cu Smart Bill sunt foarte Ok pe partea acesta.

Recent ei au reusit sa faca exportul de facturi in format Saga( functionalitate in beta.), dar numai din aplicatia desktop de facturare cea ce este foarte Ok si acuma cautam un contabil / firma de contabilitatea care sa fie familiarizati cu acesta procedura de export / import al facturilor de client.

Care ar fi solutiile la ‘problema’ mea?
@ Contabilul cu care lucrez in prezent nu este in stare sa-mi ofere ‘solutia’ si cu siguranta nu vom mai colabora.

Deschis 0
Chestiuni legale Contabilitate & Gestiune Contractele cu furnizorii Organizare magazin online Armand 8 ani 2 raspuns 3901 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Ce spune Mihaela, pe grupul specializat de contabilitate, din FB:

  https://www.facebook.com/groups/accountingallthetime/permalink/879494705449879/?comment_id=879966862069330&offset=0&total_comments=8&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R0%22%7D

  “Ce anume solutie doriti de la contabilul dumneavoastra? O solutie prin care sa platiti cat mai putin pentru serviciile contabile? Dupa cum spuneti, nici alti contabili nu v-au dat alta solutie decat reintroducerea manual a tuturor facturilor intr-un program de contabilitate si astfel sa se poata genera toate declaratiile catre administratia financiara (in special declaratia 394), insa pentru asta trebuie sa platiti pe masura muncii depuse…
  Ati incercat sa schimbati dumneavoastra softul in care lucrati si sa tineti evidenta in SAGA? In cazul acesta un contabil ar putea eventual sa vina la sediul dumneavoastra (sau ati putea trimite baza de date pe mail) si sa faca restul inregistrarilor care nu tin de partea de gestiune… Insa modificarea programului informatic presupune o munca destul de consistenta si automat platita …. Probabil nu sunteti dispusi la nici un “compromis” – nici sa schimbati ceva la dumneavoastra si nici sa platiti pe masura….
  Daca doriti sa intalniti un contabil care sa fie “in stare sa va dea o solutie” pe principiul “merge si asa”, “se rezolva”, sau un contabil care eventual sa va plateasca pentru onoarea de a lucra pentru dumneavoastra… va urez MULT SUCCES!”

 2. Buna ziua,

  Dupa parerea mea ar fi cea mai productiva solutie ar fi facturarea direct din SAGA, insa, si daca doriti sa va pastrati actualul sistem de lucru si exportul datelor este rezolvat corect va pot recomanda un contabil cu care va puteti intelege.

  Pentru contact 0770845375.

  Toni Patrascu

Lasă un răspuns

Browse