Cont Adwords cu datorii

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Bună ziua!

Vin și eu în fața tuturor cu o situație puțin atipică la care nu reușesc să găsesc un răspuns. Voi începe cu începutul: am început la lansarea magazinului online o campanie de Adwords. Situația a fost aparte, astfel încât am fost nevoiți să plătim suma pe care doream să o investim în publicitate Google în avans pentru câteva luni. Am stabilit o colaborare cu o firma în care am avut încredere (pentru că, obligați fiind să plătim în avans, am avut mai multe emoții decât la orice alt contract comercial). Astfel, soldul către Google trebuia achitat de către prestatorul de servicii.
Nu am avut acces la contul de Adwords pentru perioada publicității, însă am reușit să îl obținem după ce am încheiat campaniile. (nu aveau randament, textele nu se potriveau modelului nostru de business, etc). După ce am reușit să ne logăm în contul de adwords, am descoperit cu stupoare că respectivul cont este dator cu o sumă (pentru noi, ca startup, o sumă destul de mare – bugetul de adwords pe o lună). Am încercat să vorbim cu furnizorul, ne-a spus că nu ne privește ce se întâmplă cu respectivul sold și că acesta va fi achitat când și dacă ne decidem să reluăm publicitatea.
Într-adevăr, în respectivul cont sunt datele de facturare ale furnizorului, însă din cauza randamentului foarte scăzut al campaniilor, am decis să încercăm să creăm singuri o campanie. Până la urmă un randament mai mic de 0,08% nu aveam cum să atingem, iar dacă omul își face cu mâna lui nu poate să învinovățească pe altcineva.
Problema este că din ce am găsit în politicile Adwords, nu poți face conturi multiple pentru același domeniu.
Întrebarea este: cum se poate proceda în această situație? Putem face un cont paralel cu datele de facturare ale propriului magazin online? Discuțiile cu furnizorul nu au dus nicăieri, primim același răspuns de fiecare dată.

Mulțumesc anticipat!

Deschis 0
Chestiuni legale Contractele cu furnizorii PPC & Adwords Laura Curca 9 ani 1 raspuns 1158 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. Renunta pur si simplu si faceti cont cu datele voastre.
    Stiu x persoane care au rulat x conturi adwords doar pentru bonusurile de 200 lei.
    Nu a crapat nimic.

Lasă un răspuns

Browse