Considerati ca piata online din Romania are nevoie de un dezvoltator de magazine online ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Suntem pe punctul de a da nastere unui mic business care se rezuma la oferta de solutii online pentru cei ce doresc sa detina si promoveze un magazin online. Nu practicam dezvoltarea de la zero pentru ca implica niste costuri mari plus multe probleme(bug-uri) pe parcurs.

Intreb acest lucru pentru ca in ultima perioada au tot aparut sisteme de realizare magazine online in cadrul unor site-uri. Nu dau nume. Omul nu intelege importanta detinerii unui domeniu propriu sau prezenta unui magazin pe o platforma open source cu update-uri periodice.

Asadar considerati ca piata din Romania mai are nevoie de un dezvoltator de magazine online la cheie plus promovare pe Facebook si Google?

Deschis 0
Alegerea platformei Realizare magazin online Alex 11 ani 3 raspuns 1439 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  1. Well, tentatia exista si proaspatul investitor pe online nu prea face diferente in afara de pret. Asa ca daca tu ii ceri 3000 euro pe un magazin la cheie, oferta unei platforme cu 20 euro pe luna ( cifrele sunt doar exemple ) va fi cu siguranta tentanta.

    In alta ordine de idei, personal am recomandat sa incerce solutie platforma pentru a putea „incerca” piata cu costuri minime. Dupa ce isi dimensioneaza businessul online va putea investi corect in facilitatile de care are nevoie

  2. Pana in momentul in care piata de ecommerce din .RO va atinge cel putin 30-40% din comertul traditional, deci pana atunci, va fi nevoie de dezvoltatori de magazine online. Ce trebuie insa sa inteleaga toti dezvoltatorii este ca nivelul de calitate al serviciilor si gradul de integrare cu sistemele de gestiune si de automatizare trebuie sa creasca chiar si in cazul niselor mai mici, aflate inca la inceput. Deocamdata suntem mult in urma serviciilor prestate de companii de dezvoltare pe zona de ecommerce din afara tarii. Si nici nu ar fi grav daca toti prestatorii de servicii de dezvoltare si-ar indeplini 100% clauzele contractuale. Deci, da, este nevoie de inca un dezvoltator, si probabil nu de unul, ci de 100 cel putin pentru a avea de unde alege. Parerea mea.

  3. Buna,

    Intrebarea nu este daca piata din Romania mai are sau nu nevoie de un dezvoltator de magazine online la cheie, ci intrebarea este ce poti oferi tu si concurenta nu ?
    Orice piata, oricat de saturata ar fi (si crede-ma in acest domeniu este inca loc pentru multi) are, si va avea mereu nevoie de ceva nou, diferit. Incearca sa intri pe piata oferind ceva diferit, sau facand mai bine si/sau mai repede ceea ce altii fac ceva. Succesul nu va inceta sa apara. Bafta !

Lasă un răspuns

Browse