Contabil incepator. Caut un program sa ma asiste sa nu gresesc.

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am un magazin online si am nevoie de un program de contabilitate care sa-mi arate cumva atunci cand gresesc si daca s-ar putea, sa aiba si asistenta tehnica, sa ma asiste putin, exista asa ceva? Multumesc.

Deschis 0
Contabilitate & Gestiune A. Marius 8 ani 2 raspuns 2132 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Marius, ai nevoie si de declaratii, bilanturi, balante sau ai nevoie de tot ce tine de facturare si gestiune (contabilitate primara)?

  Pentru contabilitate primara, Smart Bill Gestiune Cloud face aceasta treaba foarte bine si il poti si conecta cu magazinul online prin API, sau daca ai Magento, Presta, Woocommerce, OpenCart avem noi plugin-uri dezvoltate special.

  Iti poti crea cont si sa-l testezi gratuit, aici: http://cloud.smartbill.ro/inregistrare-cont/gestiune/

  Am muncit mult ca softul sa fie cat mai intuitiv ( e dezvoltat de antreprenori pentru antreprenori ) , iar pentru asistenta avem un departament cu 12 colegi.

  Pentru orice fel de detalii, te rog scrie-mi la mircea.capatina@smartbill.ro.

  Mult spor cu magazinul!
  Mircea Capatina
  Cofondator Smart Bill

  0
  2016-06-16T11:31:16+03:00

  Eu iti recomand SAGA C.3.0, pentru contabilitate (nu doar primara). Face multe declaratii, si de mult ori le face mai bine decat daca le-ai face manual- cu conditia ca datele sa fie introduse corect.
  E si ieftin, si cei de la SAGA raspund la e-mailuri si in in mijlocul noptii.

  Dar oricum, orice program de contabilitate nu iti va asigura cunostintele de contabilitate si fiscalitate pe care trebuie sa le ai in spate. Pe acelea le dezvolti citind/participand la cursuri/lucrand.
  Nu o sa-ti spuna programul de conta, daca ai folosit cota de corecta pentru fiecare produs, sau daca ai pus pe deductibil o cheltuiala care nu are ce cauta in firma.

Lasă un răspuns

Browse