Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Comunicat: PC Garage s-a mutat intr-o noua locatie – spatiu de 1000mp

Incepand cu 25 iunie 2013, PC Garage isi desfasoara activitatea intr-un nou sediu aflat la adresa Str. Logofat(ul) Tautu nr 68A, sector 3 (zona Timpuri Noi), Bucuresti. 

Principalele atuuri sunt spatiul generos de depozitare, imbunatatirea timpului de prelucrare a comenzilor si accesibilitatea. Din punct de vedere logistic, noua locatie PC Garage dispune de un depozit de 10 ori mai mare decat cel anterior. Atat clientii din tara cat si cei din Bucuresti vor putea accesa mult mai rapid produsele dorite care se vor regasi in stocul propriu al magazinului. 

Clientii din Bucuresti care doresc sa ridice comenzile de la sediu o pot face mult mai rapid, noul sediu aflandu-se foarte aproape de statia de metrou Timpuri Noi. Clientilor care doresc sa vina cu masina pentru a ridica comenzile, PC Garage le pune la dispozitie locuri de parcare in incinta. 

In noul showroom PC Garage, clientii magazinului vor putea beneficia mai rapid de suport specializat in preluarea comenzilor dar si suport tehnic.

“Daca pana acum suportul tehnic era realizat mai mult online, de acum clientii nostri vor beneficia de sfaturi tehnice si in zona de showroom. Tratam cu maxima importanta si serviciile post-vanzare, iar de acum clientii vor putea interactiona cu echipa Suport Clienti & Garantii direct in showroom” a spus Cristian Petre, Manager Suport Clienti & Garantii produse.

Impatimitii jocurilor vor avea o zona dedicata lor. In spatiul denumit Gaming Corner, pasionatii vor gasi jocuri pe consola, sisteme performante de gaming, simulator de jocuri dar si periferice specifice acestei nise a IT-ului. Avand in vedere experienta acumulata cu ocazia evenimentelor marca PC Garage, magazinul isi propune sa organizeze in mod constant evenimente tip gaming.

PC Garage multumeste partenerilor sai AMD si ASUS care au sustinut aceasta noua relocare si isi asteapta clientii in noua locatie.

Sediul reprezinta acelasi punct de ridicare a comenzilor si pentru magazinele Garage Mall, ElectroFun, PCFun, ShopIT- membre ale firmei PC Garage S.R.L.

Despre PC Garage SRL

PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, infiintat in 2005. PC Garage numara peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienti inregistrati pe siteul www.pcgarage.ro si peste 400.000 de clienti la nivelul intregului grup.

Magazinul online pcgarage.ro se numara printre magazinele specializate din domeniul IT si reprezinta un reper pentru toti cei pasionati de produsele IT. Tot din pasiune a fost creat si forumul mygarage.ro, care reprezinta de aproape 5 ani comunitatea pasionatilor de hardware, overclocking, modding si cai putere.

Filosofia de business a PC Garage este simpla: sa ofere clientilor sai, pe langa produsele din oferta, servicii specializate si de calitate.

 

Leave a reply