Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Comunicat: Magazinul online BabyMall.ro implineste primul an de existenta

Creat de o mămică, mall-ul online a luat naștere pentru a fi “mâna dreaptă” a părinților din România. Dintre toate magazinele online destinate celor mici, nu exista niciunul care să reunească sub același “acoperiș” absolut toate produsele atât de necesare unei familii în viața căreia a apărut un bebe.

Peste 20.000 de articole la un click distanță

Banalul drum până la farmacie sau orele petrecute prin magazinele de haine sunt istorie. BabyMall.ro are de toate. “Mediul online este viitorul, daca știi să-l folosesti în favoarea ta. Mamă fiind, mi-am dat seama că pierdeam ore bune intrand pe zeci de site-uri de unde să pot lua tot ce îmi trebuia. Așa mi-a venit ideea: din dorința ca dintr-un singur loc, în doar câteva minute, cu un singur click, să pot cumpăra absolut tot ce am nevoie pentru fetița mea. Toți cei care sunt părinți știu ce presupune ca timp creșterea unui prichindel, iar un ajutor de acest gen este cel mai bun lucru care poate exista. Astfel, am creat BabyMall.ro”, spune Corina Stănescu, cea care a pus bazele acestui magazin online.

BabyMall.ro oferă peste 20.000 de articole pentru copii, într-un an venind in întâmpinarea a zeci de mii de familii. Clienții revin, recomandă altora, iar utilizatorii rețelelelor de socializare au dat ”Like” BabyMall.ro (16.000 de prieteni pe FaceBook, numărul fiind zilnic în creștere).

Mai mult, dacă cineva dorește un anumit lucru pe care nu îl găsește în oferta curentă, poate folosi telefonul sau formularul de contact și în cel mai scurt timp reprezentanții BabyMall.ro vin cu soluția pentru a-l avea.

Calitate la prețuri excelente

Oferta acoperă toate categoriile de produse necesare copiilor: de la igienă și sănatate la alimentație și masă, de la jucării la mobilier special, de la cărucioare copii la scaune auto. Nu lipsesc nici articolele necesare ”piciului” la grădiniță sau juniorului care merge deja la școală.

“Pentru că atunci când este vorba de copii nu se fac compromisuri în ceea ce privește calitatea, BabyMall a testat si a selectat exigent produsele comercializate astfel încât clienții să facă numai alegeri bune! Babymall nu uită nici de cei mai exigenți clienți, în materie de calitate și design, având în portofoliu branduri de top la prețuri mai mici decât în magazinele tradiționale!

Astfel, fără timp pierdut în trafic și prin magazine, la prețuri competitive și o calitate garantată, succesul cumpărăturilor este asigurat!” completează Corina Stănescu.

Surprize la prima aniversare

La 1 an de la înființare, BabyMall.ro a pregătit surprize in lant: peste 200 de produse au prețuri speciale, iar la fiecare comandă Babymall răsplătește fidelitatea clienților cu reduceri de 5% până la sfârșitul anului! (reducerile de preț pot fi vizualizate pe site în pagina dedicată promoțiilor – http://www.babymall.ro/promotii/sale)

Pentru orice alte informații suplimentare:0730.00.10.10 (de luni până vineri 10:00-18:00)

Despre BabyMall

BabyMall.ro oferă peste 20.000 de articole pentru copii, într-un an venind in întâmpinarea a zeci de mii de familii. BabyMall.ro sarbatoreste un an de la infiintare cu peste 200 de produse la prețuri speciale si reduceri de 5% acordate clientilor fideli până la sfârșitul anului!

 

 

Citeste mai mult: 1 an de la înfiinţarea celui mai mare Mall online pentru mămici şi pitici

Leave a reply