Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Comunicat: Magazinul F64 ofera posibilitatea de a plati cu Bitcoin

F64, cel mai mare magazin foto-video, a introdus pe piata din Romania plata prin , cel mai nou si mai popular sistem de plata electronica. F64 reuseste astfel sa vina in intampinarea nevoilor clientilor care deja au inceput sa foloseasca Bitcoin la cumparaturi. Odata cu noul sistem de plata, F64 deruleaza si un concurs pentru clientii sai.

magazin_F64

In perioada 28 noiembrie pana pe 3 decembrie 2014, acestia trebuie sa surprinda „spiritul national“ intr-o poza, sa o incarce online si vor fi premiati cu un Bitcoin (aproximativ 1.300 de lei) pentru cumparaturi. Sub hashtag-ul „1DecembriecuF64“, clientii vor avea ocazia sa prezinte Romania asa cum o vad ei, dar mai ales cum vad spiritul national. Jurizarea se va desfasura intre 4 si 9 decembrie, iar pe 10 decembrie clientul castigator va fi premiat cu un Bitcoin. La finalul competitiei, vor fi selectate 18 fotografii si vor fi publicate pe pagina de Facebook a F64.

„Bitcoin“, denumit si „moneda digitala“, este un sistem de plata electronica descentralizat care se bazeaza pe criptografie si algoritmi matematici pentru a nu permite falsificarea sumelor sau urmarirea utilizatorilor. Marele avantaj al Bitcoin este descentralizarea care inseamna ca nicio entitate terta nu controleaza fluxul de bani. Bitcoinul este obtinut prin „minare“, adica rezolvarea unor ecuatii prin care sunt generati bani noi.

Odata cu implementarea sistemului de plata prin Bitcoin, F64 anunta si o campanie de reduceri pentru clienti. Sub numele „Hora reducerilor“, pasionatii de fotografie isi pot alege produsele dorite in functie de culoare. Astfel, drapelul Romaniei este adaptat fotografilor, fiecare culoare reprezentand anumite branduri foto. „Rosu“ este nuanta Canon, „galben“ e nuanta Nikon si „albastru“ e nuanta echipamentelor mirrorless de la Sony, Olympus, Panasonic si altii. Oferta cuprinde aparate foto si video, obiective si accesorii, iar reducerile ajung pana la 60%.

Despre F64

F64.ro, lider pe piata echipamentelor foto-video din Romania, detine cel mai mare magazin de profil pe piata romaneasca de comert electronic: www.F64.ro. Cu o echipa de 130 de angajati, F64.ro inseamna atat un spatiu fizic pentru o gama variata foto-video, cat si un magazin online, unde clientii pot gasi pe stoc tot ceea ce au nevoie in materie de foto-video. 

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de fotografie si F64.ro, ne gasiti pe contul oficial de Facebook: https://www.facebook.com/F64.ro F64.ro sustine pasionatii de imagini, indiferent de ocupatia acestora si crede in ideea de fotografie ca stil de viata.

Leave a reply