Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Comunicat: Koyos.ro se muta pe SensoDays.ro

Koyos.ro, siteul de e-commerce cu preturi de exceptie la o gama extinsa de produse de larg consum, se uneste cu domeniul SensoDays.ro, preluand numele acestuia.

Koyos.ro se muta in casa noua pe SensoDays.ro, un site al aceleiasi companii de e-commerce, si este de gasit in continuare, cu toate ofertele si baza sa de clienti fideli, la aceasta noua adresa. Unul dintre beneficiile acestei mutari strategice pentru clientii Koyos.ro este faptul ca sunt primiti in noua locuinta virtuala de o echipa extinsa, completata acum si cu noii colegii de la SensoDays.ro. Pe SensoDays.ro clientii fideli Koyos.ro vor gasi in continuare cele mai bune promotii dar si o Oferta a Zilei, bine gandita si foarte atractiva. In asteptarea noului locatar, SensoDays.ro a fost imbunatatit, pastrand aspectul prietenos, accesibil de pe mobil, cu check-out rapid si usor de navigat.

Contul pe care clientii il aveau pe Koyos.ro a fost transferat pe Sensodays.ro, si disconfortul legat de schimbare va fi inlaturat de faptul ca se vor putea loga cu acelasi user si aceeasi parola. In cazul in care un client a avut cont pe ambele site-uri, va ramane valid contul SensoDays. Fiecare utilizator va regasi in contul sau istoricul de comenzi. Pentru ca vorbim despre aceeasi companie, este bine de stiut ca toate garantiile raman valabile iar voucherele valide pe Koyos.ro se transfera si ele pe Sensodays.ro (detalii aici).

Vestile bune si beneficiile pentru clientii Koyos.ro  vor continua sa fie anuntate constant. In prezent, exista un serviciu nou, si anume o perioada de retur extinsa la 90 zile la unele categorii. In plus, ei vor primi o reducere de 5% pentru orice comanda pe SensoDays.ro, si isi pot folosi voucherul inaugural pana pe 30 iunie 2014. Printre avantajele de care se vor bucura clientii SensoDays.ro se numara si faptul ca vor avea la dispozitie mai multe produse si mai multe categorii si vor beneficia in continuare de preturile cele mai bune din piata.

„Practic, clientii nostri vor avea numai beneficii. Acum ei vor gasi in acelasi loc aproape orice, de la cele mai hot gadgeturi tehnologice, oferte pentru casa si gradina, pana la cosmetice pentru toate genurile. SensoDays este site-ul pe care iti vei dori sa il vizitezi zilnic, pentru orice iti doresti.” ne spune Milena Nedelcu, Director Marketing SensoDays.ro.

***

SensoDays.ro apartine grupului International Transactions & Services SA, ce detine o experienta de peste 20 de ani in comercializarea unui numar mare de marci de prestigiu din diverse domenii, achizitionate de la furnizori testati si auditati continuu, pentru a fi in permanenta la nivelul cerintelor clientilor nostri. IT&S S.A. este certificat ISO 9001: 2008 de către SRAC și IQNet pentru implementarea și menținerea sistemului de management al calității. SensoDays este marca inregistrata IT&S SA.

Leave a reply