Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Complice.ro: CA mai mare cu 168% YoY (430.000 €), in 2022

Magazinul online de cadouri experientiale Complice.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca a incheiat anul 2022 cu o cifra de afaceri de 430.000 €, in crestere cu 168% fata de anul precedent. Dinamica pozitiva s-a datorat ridicarii restrictiilor impuse de pandemie si reluarii activitatii pe segmentul B2B – ceea ce a generat o dublare a numarului de clienti (persoane fizice si companii), un indicator record pentru Complice.ro. De asemenea, numarul comenzilor s-a dublat YoY, iar valoarea medie a unei comenzi s-a situat la 390 € (+30% YoY).

In 2022, clientii Complice.ro au accesat pachetele experientiale pentru a marca evenimente speciale (zile de nastere, aniversari, nunti sau sarbatori) si ca nou comportament de consum personal, alegand experiente de care s-au bucurat chiar ei. Astfel, in topul cadourilor cumparate in 2022 se remarca care implica adrenalina (pilotarea unui avion, zborul cu parapanta, scufundari), experientele gourmet (degustari private de vin/whiskey, ateliere de bere craft), de relaxare si travel (cazari in locuri inedite, escapade urbane).

Pachetele flexibile, cu mai multe experiente din care destinatarul o alege pe cea preferata, intr-un      buget predefinit (Flexibox) au ramas in topul preferintelor. Iar cadourile pentru colegi au inregistrat o revenire remarcabila in 2022, odata cu suspendarea restrictiilor si revenirea la birou, fiind inregistrate aproape de 3 ori mai multe comenzi de acest tip.

„Pentru clientii corporate, cred ca unul dintre cele mai provocatoare procese de gestionat in ultimii doi ani a fost cel de onboarding pentru angajatii noi si de consolidare a echipei, crescand sentimentul de apartenenta. Din solicitarile pe care le-am primit in 2022, dar mai ales din feedback-ul clientilor nostri, observam si noi cum experientele au devenit preferate de companii, ocupand o parte importanta in strategia de employee engagement”, transmite Oana Pascu (foto, Fondator Complice.ro).

Valoarea medie a pachetelor de experiente alese de companii a fost de 2.070 € (o crestere de 80% fata de perioada pandemiei). Cele mai multe solicitari au venit de la companii din domeniile IT, retail, banking si industrii creative.

 

Leave a reply