Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Compania de curierat Sameday (eMAG) se extinde in Ungaria

Compania de curierat autohtona Sameday (care este detinuta de eMAG) ofera deja clientilor din Ungaria optiuni de livrare in Budapesta si zona metropolitana, iar in urmatoarele doua luni isi va extinde acoperirea la nivel national, citim pe economistul.ro. Din luna mai, Sameday va oferi clientilor din tara vecina servicii door-to-door si acces la o retea de peste 200 de lockere easybox.

Numarul acestor lockere urmeaza ritmul de crestere din Romania. Sameday opereaza deja cea mai extinsa retea de lockere din Ungaria si planuieste sa atinga 1.000 de unitati pana in prima parte a lui 2022. Sameday a inceput analiza pietei de curierat din Ungaria in mai 2020, in plina pandemie COVID-19; in august 2020, compania demara investitiile in infrastructura operationala necesara extinderii transfrontaliere.

„2020 a fost pentru noi anul in care ne-am testat cu succes capabilitatile de scalare a modelului nostru operational, dar si a tehnologiei dezvoltate de-a lungul timpului. Chiar daca am ajuns la o dimensiune mare a organizatiei, ne pastram o cultura antreprenoriala, bazata pe cultivarea initiativei si increderii. Extinderea serviciilor Sameday in Ungaria este un pas natural in evolutia companiei noastre si, cu suportul solid al tehnologiei, ne propunem, ca si in Romania, sa dezvoltam o infrastructura scalabila de servicii de curierat cu livrare predictibila, eficienta operational si cu focus pe satisfactia clientului. Suntem prima companie romaneasca de curierat care se extinde cu operatiuni proprii peste granitele tarii si vreau sa multumesc echipei Sameday pentru curajul si dinamica cu care a abordat fiecare noua provocare. Piata serviciilor de curierat din Ungaria este una destul de traditionala, dar, in acelasi timp, extrem de competitiva. Studiind-o cu atentie, am identificat oportunitati pe care modelul nostru de business, bazat pe tehnologie, le poate valorifica cu succes”, a transmis Lucian Baltaru (foto, CEO si Fondator Sameday).

Comentariu ( 1 )

  1. […] de curierat Sameday – care s-a extins in Ungaria, in 2020 – are planuri de extindere pe pietele balcanice si a avut un buget de investitii de 50 de […]

Leave a reply