Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Coletaria.ro: numarul de colete expediate a crescut cu peste 300% YoY, in 2020

Coletaria.ro a inregistrat anul acesta o crestere a numarului de colete expediate de peste 300% YoY, anunta compania, intr-un comunicat de presa. De asemenea, numarul coletelor expediate in strainatate de catre magazinele online din Romania a crescut cu 35% fata de 2019. Cresterea a fost influentata, in mare masura, de contextul pandemiei COVID-19, in care tot mai multe magazine s-au extins si in mediul online, crescand astfel numarul comenzilor pe Internet.

„Investitiile, de peste 1 milion €, pe care le-am facut anul acesta, ne-au influentat semnificativ evolutia din Romania. Deschiderea, in primavara, a hub-ului de la Oradea, prin care am majorat capacitatea de procesare a coletelor zilnice, transformarea depozitului de la Bucuresti in hub regional si deschiderea de noi rute externe pentru a deservi rapid clientii din zona Balcanilor – toate si-au adus aportul la cresterea Coletaria.ro. A contat foarte mult si sistemul integrat al platformei Coletaria.ro, care ofera partenerilor sai acces instant la multiple servicii de livrare, la peste 66 de transportatori din 33 de tari, si integrarea cu principalele platforme de comert electronic romanesti si internationale”, explica Alexandr Jeleascov (foto, CEO Coletaria.ro).

Coletaria.ro este o companie de curierat care face parte din grupul Packeta (care are cea mai mare retea de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est). La final de 2020, reteaua nationala de puncte de pick-up este de 210 astfel de puncte, in crestere cu 55% fata de anul trecut. „Pentru anul viitor, avem in plan sa deschidem noi piete si ne propunem cresteri cel putin duble. Vom face parteneriate cu noi transportatori, vom imbunatati permanent calitatea serviciilor oferite, a functionalitatilor din cadrul platformei si vom consolida relatia cu clientii si partenerii companiei”, mai spune Alexandr Jeleascov. De asemenea, Coletaria.ro va continua si extinderea canalelor de vanzari, prin parteneriate cu diferite platforme e-commerce, acestea asigurand accesul catre un segment important de clienti.

 

Leave a reply