Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Coletaria.ro ajunge la 135 de puncte pick-up in Romania, in 2019

Coletaria.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca isi extinde reteaua de puncte pick-up din Romania (de unde pot fi ridicate produsele comandate online) la 135 de unitati si estimeaza triplarea numarului acestora, in 2020. Compania specializata in transportul si livrarea coletelor pentru magazinele online face parte din grupul ceh Packeta, care are cea mai mare retea de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est.

Extinderea retelei are loc pe fondul cresterii rapide a cererii de solutii alternative de livrare: compania ofera site-urilor e-commerce transportul coletelor pana in puncte pick-up (cu preturi incepand de la 6 lei/colet – mai mici, in medie, cu pana la 40% fata de pretul competitorilor) sau livrarea lor la domiciliu, iar clientii pot ridica produsele simplu si rapid, din zone accesibile (unde sunt ajutati sa ia coletul si sa faca plata).

„Am observat un interes mai mare din partea magazinelor online si din partea clientilor finali pentru solutii alternative de livrare, in masura in care piata de e-commerce romaneasca inregistreaza cresteri semnificative, concomitent cu intarzieri la livrarea comenzilor”, transmite Alexandr Jeleascov (foto, CEO Coletaria.ro).

In paralel, Coletaria.ro a semnat recent un acord comercial digital cu Blugento, Frisbo si VE Global, destinat magazinelor online care vor sa vanda in Polonia, extinzandu-si afacerea virtuala transfrontalier. Compania ofera deja livrarea de colete in toate cele 28 de tari din UE, plus Ucraina si Federatia Rusa, are 3.837 de puncte de pick-up in Europa Centrala si de Est si parteneriate cu peste 100 de transportatori internationali. 30% dintre cei 50 de clienti magazine online din Romania ai companiei fac deja livrari internationale, iar Coletaria.ro estimeaza, pentru anul viitor, o crestere cu peste 10% a comertului online cu livrare in strainatate.

„Le oferim antreprenorilor care vor sa isi vanda produsele in afara Romaniei garantia unui cost avantajos de livrare. Asiguram conectarea magazinelor din Romania cu marketplace-uri din Europa, pentru o extindere rapida a afacerii online si oferim, prin reteaua deja existenta de parteneri, servicii de consultanta juridica, de infiintare de companii, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plata, traduceri, marketing etc.”, adauga Alexandr Jeleascov.

Pentru a veni in sprijinul magazinelor online din Romania, compania ofera, in luna ianuarie 2020, 50% reducere la costul de livrare catre orice punct pick-up din Romania si 30% reducere pentru orice livrare internationala in cele 30 de tari in care activeaza. Informatii detaliate despre avantajele oferite de Coletaria.ro magazinelor online, se gasesc aici.

Leave a reply