COD CAEN 4791- acordul vecinilor pt infiintare firma

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am si eu o mica problema, vreau sa imi deschid firma pentru comert online cod caen 4791, toate bune si frumoase pana o trebuit sa cer acordul la vecini, am primit de la toti vecini si presidentele asociatiei mai putin 1 singur vecin care nu este in tara si nu vrea imi dea acordul. Este absolut necesar sa iau acordul de la vecini? Pot sa imi infintez firma acasa pentru corespondenta si sa imi aleg alt punct de lucru (este necesar sa am un punct de lucru pentru comert online?)

Deschis 1
Chestiuni legale Gandrei 6 ani 2 raspuns 3731 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  0
  2018-07-06T06:26:07+03:00

  Salutare , vecinul care nu vrea să-ți ofere acordul, are perete comun cu tine : gen sus , jos , stânga?
  Am pățit la fel, am trecut direct de părerea lui. Avea temerea că o să fie zeci de oameni pe scară si la usa lui.
  Esplică-i dacă dorești că acolo este sediul social și punct de lucru in altă parte. Dacă nu vrea nici așa , direct fără acordul lui.
  Zi bună

  0
  2018-07-07T02:20:14+03:00

  Din cate stiu, trebuie sa isi dea acordul doar vecinii cu care ai perete comun. Daca vecinul care nu isi da acordul nu are perete comun cu tine, nu iti trebuie nici semnatura lui.
  Din ce mai stiu, unii mai semneaza pentru vecini cand stiu ca nu vor primi acordul acestora si ca vor pastra linistea in locatie (fara trafic angajati, curieri prea multi, etc.). Cunosc pe cineva care are si acum firma, fara acordul vecinilor. Dar, e decizia ta si eu personal nu as face ceva ilegal.

  Ar fi bine sa postezi si pe avocatnet sau alt site de profil pentru a afla parerea cuiva cu studii juridice sau chiar sa ceri o consultatie (platita) unui avocat specializat in drept comercial.

Lasă un răspuns

Browse