Cine poate să-mi dea informații despre serviciul de Adwords de la Telekom

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Bună ziua tuturor,
am primit recent o ofertă pentru Google Adwords din partea Telekom Romania. Până în prezent, noi am lucrat cu firme care ofereau inclusiv acest serviciu. Am avut diverse experiențe. Oferta celor de la Telekom e foarte tentantă, au mai multe pachete, dar în fine nu-mi dau seama de ce o companie de telefonie mobilă ar intra pe piața asta.

Voi știți ceva? Ați reușit să vedeți oferta?
Mulțumesc!
P.S: foarte utilă platforma. Felicitări!

Deschis 0
Contractele cu furnizorii PPC & Adwords Ana 8 ani 3 raspuns 1508 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  1. Pai, serviciile astea sunt in portfoliu lor de ceva timp, alaturi de hosting, etc. Face parte din strategia lor concentrata pe IMM.

    Chiar acum am verificat un mail de inceputul anului cand am discutat cu un consultant de-ai lor si mi-a trimis o prezentare cu abonamente lunare care pornesc de la 100E.

    Este doar un alt prestator si nu vad motive pentru care sa-l schimbi pe actualul.

    PS: Nu ar trebui ca acest subiect sa fie notat cu “(P)”? 🙂

  2. Merci pentru raspuns. Acum abonamentele lor sunt la jumatate de pret si oferta a venit intr-un moment in care dorim sa schimbam firma cu care lucram. Dar cum am fost sceptica, am zis sa intreb aici. Despre notarea cu (P) – poate trebuia sa citesc mai bine regulile pe site :), dar crede-ma ca nu e cazul.

  3. Foarte utile informatiile. Cand ma refeream la oferte, era strict pentru adwords, pe celelalte nu le cunosc si nici nu m-au interesat direct. Oricum, multumesc pentru raspuns.

Lasă un răspuns

Browse