Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Cine cauta cel mai des oferte de Sarbatori online?

200639

Un studiu efectuat in luna octombrie (de Ipsos, pentru Offers.com) a descoperit ca femeile si tinerii din generatia Y (nascuti intre 1980-2000) intra cel mai des online pentru a cauta oferte speciale si promotii de Sarbatori. Conform emarketer.com, 22% dintre cumparatoarele online verifica pe Internet ofertele speciale inainte de a cumpara fiecare cadou, in aceasta perioada, si aproape o treime dintre ele (32%) verifica doar cateodata ofertele disponibile.

Prin comparatie, barbatii cauta mereu oferte online in proportie de doar 14%, 26 de procente dintre respondenti au spus ca verifica doar cateodata promotiile si 15% nu fac asta niciodata. Tinerii (18-34 de ani) cauta in proportie mai mare oferte speciale online: 27% dintre ei fac asta inainte de a cumpara orice cadou. In timp ce doar 9 % dintre persoanele de peste 55 de ani intervievate fac la fel. Alt sondaj (realizat in iulie, pentru G/O Digital) scotea la iveala faptul ca motoarele de cautare sunt primul pas facut de consumatori in drumul spre ofertele online de Sarbatori.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply