Ce stiti despre retargeting?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

M-ar interesa sa stiu daca foloseste cineva instrumentul de promovare de retargeting si ce efecte au avut asupra conversiilor? As putea sa utilizez aceasta metoda pentru un magazin care se adreseaza in special oamenilor din mediul rural, care fac comenzi in proportie de 60% telefonic?

Deschis 0
Customer Service & Sales Generalitati Optimizarea Conversiilor Real Time & Automation Oana S. 7 ani 1 raspuns 1134 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. Noi folosim retargeting de cateva saptamani. Momentan, nu a facut minuni, a avut doar cateva conversii.

    In ceea ce priveste comenzile telefonice, depinde de clienti. Noi avem cam 50% dintre comenzi prin telefon. In 10% dintre cazuri, de cand este implementat retargeting, se cere discountul setat sa apara ca live trigger, de 5%. Posibil acest procent sa fi fost convins de reducere, dar este greu cuantificabil. Iar ca sa iti raspund la intrebare, pentru noi (tot cu un procent mare de comenzi telefonice, precum esti si tu) a avut un efect.

    Posibil sa depinda si ne nisa. Iar ca ultima observatie, luand in calcul atat conversiile prin retargeting, cat si procentul de persoane care cere telefonic discountul, tor nu am ajuns la conversiile pe care le speram prin sistem. Este posibil sa dureze putin pana parseaza suficiente adrese de e-mail cat sa aiba rezulate pentru e-mail triggers (acelea ar fi cele care in teorie ar converti cel mai bine).

    Mult succes!

Lasă un răspuns

Browse