Ce solutie open source recomandati pentru Travel?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Pentru un proiect nou avem nevoie de un site cu urmatoarele functionalitati: booking, facturare, plati online, integrare api furnizori (afisare oferte in timp real si trimitere rezervare direct la furnizor ).

Se poate realiza ceva de genul pe un open source? Ce recomandati? Eventual si o companie care face asa ceva.

Deschis 0
Alegerea platformei Realizare magazin online Laura Dragnescu 8 ani 10 raspuns 2779 vizualizari 0

Răspunsuri ( 10 )

 1. Buna ziua,

  Pentru a discuta mai multe detalii te rugam sa ne dai un email cu datele tale de contact pe office@activ-it.ro.

  O zi buna,
  Mihai Ionita

 2. Am intrat pe site-ul dvs. si nu m-a convins, dar daca imi aratati 2-3 proiecte pe care le-ati realizat ma pot razgandi. Ce open source recomandati pentru cerintele noastre?

 3. Buna seara,

  Asteptam un email pe adresa office@activ-it.ro si va trimitemi portofoliu nostru.

 4. Ce ati vrut sa spuneti cu nu exista pentru Romania o solutie open source? Exista pentru alta tara si nu se poate adapta pietei de aici? Nu m-am gandit la open source ca o solutie ieftina, stiu ca e o investitie cu multe zerouri, sunt niste customizari complexe.

 5. Am primit deja o prezentare de la dvs. si cu siguranta vom discuta. Site-ul dvs travelfuse.ro nu este functional. Am intra pe topfly.ro si URL-urile nu mi se par deloc SEO Friendly. Acelasi tip de URL-uri le-am vazut si la merlin-x. Preferam o solutie cu licenta, nu pe baza de abonament.

 6. Multumesc pentru raspuns. Ex. API – metodele se apeleaza cu parametrii trimisi prin POST. Raspunsul API-ului este de tip JSON. Vrem un singur procesator de plati online. Din cate stiu eu, sunt furnizori care integreaza gratuit pe site plata cu cardul, deci asta nu ar trebui sa fie o problema.

 7. Va multumesc mult pentru raspuns. M-am uitat la prezentare si e o demonstratie buna. De ce spuneti ca e „raul cel mai mic” si care ar fi alternativa mai buna?

 8. Buna Ziua Laura ,

  Ati reusit sa gastiti o solutie potrivita pentru dvs? Sunt in aceeasi situatie in acest moment si sunt in cautare de o firma care se ocupa de acest lucru.

  Va multumesc .

 9. Buna ziua ,

  Site-ul pe care am intrat ocaziituristice.ro este realizat de dvs? Sau dvs il detineti? M-ar interesa crearea unui site pentru o agentie de turism cu implemetare API/XML.
  Ma puteti ajuta cu niste detalii?

  Va multumesc!

 10. Buna ziua,

  Va putem oferi un magazin online la cheie special dedicat agentiilor de turism si integrat cu pana la 22 turoperatori din Romania.
  Puteti gasi mai multe detalii pe site-ul nostru TravelFuse.ro sau ma puteti contacta la numarul de telefon 0765.566.123 sau diana@travelfuse.ro

  O zi frumoasa,
  D

Lasă un răspuns

Browse