Ce potential are un petshop online ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna seara,

Ma intereseaza ca in perioada urmatoare sa deschid un petshop online, unde sa vand produse de intretinere pentru animale dar si hrana, mai exact tot ce tine de viata animalelor, sunt forma de drop shipping.

Experienta mea in domeniu este de peste 9 ani, iar pe langa asta, ma descurc si la partea de promovare online, administrarea site-urilor si putin seo.

Si daca imi recomandati un anumit material sau pas de care sa tin cont in mod deosebit, ar fii perfect.

In principiu, doresc sa ma asociez cu cineva pentru acest magazin, insa nu m-am hotarat exact.

Multumesc pentru raspunsuri si timpul acordat.

Deschis 0
Logistica Planul de afaceri CristianU 7 ani 7 raspuns 3057 vizualizari 0

Răspunsuri ( 7 )

 1. Pai daca te descurci cu promovarea online ce rost mai are intrebarea pentru ca asta ar insemna ca sti deja cum sa afli daca merita sau nu ?!

 2. Da, ma ocup si cu promovarea online insa nu pot sa spun ca ma descurc in asa fel incat sa pot trage singur concluziile deoarece nu am o experienta foarte mare si ma gandeam ca altcineva imi ma poate ajuta cu niste informatii mai precise care sa imi lamureasca intrebarile. Multumesc

 3. Exista pe putin 20 de magazine online consacrate. Ce poti aduce in plus?
  Next: E super ca te oricepi la promovare online. Esti constient ca doar asta iti va lua minim-minim 4 ore /zi in urmatorii 2 ani?
  Pe langa pricepere ai nevoie si de buget, acolo unde se cere plata.
  In vizunea mea, totul se reduce la ce buget si timp poti investi in afacere. Ori asta deja tine de consultanta de afaceri.

 4. Salut,

  Da, ma gandeam la un 2/3 ore doar pentru promovare, insa nu pe o perioada atat de lunga dupa cum mi-ai zis tu. Multumesc de informatii.

 5. Incearca sa simulezi:
  Vei avea minim 50 categorii si subcategorii. Le poti lasa fara descriere, cu descriere de la furnizor sau (ideal) e sa faci descrieri mai bune de 150-200 cuvinte ce vor tine cont de cautarile din planner. Vezi cat dureaza una.
  Directoare de articole gratuite: teoretic sunt peste 100 active, practic nu stiu daca aproba instant mai mult de 10. Vezi cat dureaza pana te asiguri de 20.
  Completare valori meta: alt timp.
  Analiza site (xenu sau screaming frog): alt timp doar sa descoperi erori, alt timp sa concepi rezolvari ce tin de programare, alt timp sa programezi.
  Analiza erori bing si google webmaster: similar.
  Scris: vezi cat dureaza scrierea unui articol ok de 300-600 cuvinte. La comunicate de presa, mai ales ca sunt cu plata, va trebui sa ai minim 10 comunicate unice pe aceeasi tema.
  Si mai gasim multe “maruntisuri” care mananca timp.
  Asta strict pe seo, cu siguranta mai sunt si altele.
  Succes

 6. Salut

  Cristian, ai mai rezolvat ceva? sunt si eu interesat de un magazin online cu profil de petshop si m-ar ajuta niste indrumari si sfaturi.

 7. Salut,

  Magazinul nu a fost deschis, cel putin inca. Am analizat piata, am facut calcule. Mai mult munca de cercetare. Eventual daca te intereseaza sa vorbim mai multe, ma poti contacta la vittcristian@gmail.com. (scuze de intarziere)

Lasă un răspuns

Browse