Ce platforma eCommerce sa aleg?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Nu doresc open source! M-am uitat la www . unas . eu / ro si la content speed. Vad avantaje si dezavantaje la ambele.

Ceace e important, nu doresc sa depind de un programator, doresc sa aiba serviciu clienti, sa contina servicii de curierat si de plati online, sa aiba incorporat solutii de marketing. Facebook pixel, adwords etc., sa aiba aspecte de design responsiv fara plata in .

Dupa cum am vazut din punct de vedere pret e clar unasshop . eu
Are si un app Facebook, cu ajutorul careia primesti un magazin pe facebook, cu care poti sa depui comenzi direct din facebook.

Nu platesc extra pentru fancourier, mobil pay etc.
Domeniul cu care ma ocup e totul pentru bebelusi, copii sub 3 ani.

Deschis 0
Alegerea platformei Realizare magazin online georgebebe 6 ani 7 raspuns 2945 vizualizari 0

Răspunsuri ( 7 )

 1. Bună George, iată un video mai detaliat care te va ajuta:

 2. Ne bucuram ca am intrat pe lista scurta de furnizori platforme eCommerce SaaS (felicitari pentru calea aleasa).
  Va invitam sa incercati platforma ContentSpeed deschizand un Cont Demo https://www.contentspeed.ro/

  Magazin pe Facebook avem https://apps.contentspeed.ro/apps/functionalitati-/facebook-store-2017113.html

  Nu inteleg exact structura lor de preturi, deci nu-mi permit sa fac comparatii. Doar clientul care a testat ambele platforme si a primit oferte concrete cu toate preturile transparente poate trage o concluzie ;).
  Si noi am avut varianta cu toate functionalitatile incluse si ni s-a cerut in mai multe randuri sa le punem separat/modular ca fiecare sa-si poata alege exact de ce are nevoie (in dependenta de etapa de business in care se afla magazinul online). Si ni s-a parut mult mai fair.

  Iata un articol despre cum alegi furnizorul – sper sa va ajute in luarea deciziei. https://ecompedia.ro/cum-sa-alegi-furnizorul-pentru-platforma-de-ecommerce.html

  Echipa noastra de consultati eCommerce va sta la dispozitie pentru a va putea oferi toate raspunsurile necesare luarii unei decizii informate.

 3. Am ales cei de la www . unas . eu totusi daca ma uit la contentspeed sau la alte preturi comparat cu ei e mult mai ieftin, m-au ajutt gratis cu incarcarea bazei de date produse, in plus nu ma costa un fanciurier, payu, mobilpay nimic. Facebook store e inclus si el in pret, adaca inteleg ca la ContentSpeed platesc un abonament de 91 / luna cu plata anuala adica 1092 pentru 500 de produse si nu am cupoane, am doar doua teme, doua conturi de admin, numar limitat de promotii, nu am SUPORT LIVE??, Pentru modalitati de livrare si plata mai platesc, cosuri abandonate, blog si etc… La unas pentru 1000 si fara restrictii sau alte plati inutile primesc pentru 570 de lei pe an. Nu se compara deocamdata UnasShop cu Contentspeed.

  Deci la Content inca nu am ales nimic in afara de modulul de baza si la Unas am ales tot.
  Eu cred ca structura de pret e destul de ok, ai un modul vezi continutul, doresti sau nu tu decizi.

  Daca cineva mai are alte idei astept sugestiile, dar deocamdata si structura de baza de date comparat cu un magento e floare la ureche. Am avut magazin la Magento… e groaza sa import baza lor de date sau macar sa intelegi de ce e atat de complex facut. Absolut nu era user friendly la magento.

 4. Pentru a fi cinstiti pana la capat, aceasta postare este de fapt o reclama mascata pt acesti „unas”, ip-ul autorului rezolvandu-se in hosting.office.unas.hu

  Nu ca nu as fi fost aproape sigur inca de la inceput dar acum am si dovada.

  0
  2018-01-15T12:26:35+02:00

  Salutare. Noi am deschis un magazin pe UNAS in urma cu vre-o 4 luni ( https://www.kidonero.ro/ ). Mi-a placut faptul ca au un serviciu clienti foarte cooperant + multitudinea de functionalitati si integrari , la un pret foarte acceptabil.

  Nu stiu daca cel care a creat acest topic a vrut sa faca reclama sau nu, pot insa sa confirm ca dupa 4 luni de colaborare sunt foarte multumit de alegerea facuta.

 5. Salut tuturor ! Si eu folosesc platforma unas…chiar daca pare a reclama acest post …nu este…doar simu fapt ca dupa 3 luninde discutii cu toti din piata care detin platforme am ajuns la unas din simplu motiv ca sunt foarte accesibili si datorita pretului..au suport telefonic cag si prin chat si sunt foarte rabdatori …mai ales cu icepatori cum am fost sau poate mai sunt!
  Sunt foarte prompti si rezolva totul foarte repede.

 6. Copii… (Silviu & George), voi aveti impresia ca eu m-am nascut ieri?!
  Silviu, kidonero.ro intr-adevar este facut pe unas (si este tot al tau) dar de ce folosesti prestashop pt alexer.ro (care este un site vechi din 2013)? Nu te-ai descurcat cu el?! Te ajut eu!
  George, azi ti-ai facut cont aici si esti la primul comentariu (in fine si Silviu este la primul comentariu extern, mai are 4 intrebari aici si contul este mult mai vechi)…
  O fi dat George niste telefoane gen „suna un prieten” ca sa nu para ca a fost prins cu mâţa in sac?!
  🙂

  Eu nu am zis despre unas nici ca e bun nici ca e rau, am zis ca postarea asta este reclama mascata ceea ce si este!

  Voi sunteti un pic amatori, daca voiati „scandal” cu mii de comentarii ar fi trebuit sa scrieti despre gazduire, ca a voastra e cea mai buna si mai ieftina, cloud-ul cel mai alb si vps-ul cel mai napraznic si va garantez eu ca postul se inflama… 🙂
  Iar pe urma, asa, la final, sa o puneti si pe aia ca si platforma voastra unas e de departe cea mai buna solutie, cu mult peste contentspeed, shopmania (asta chiar nu e prea greu) si restul.

Lasă un răspuns

Browse