Ce parere aveti despre WooPay (pluginul wordpress care integreaza WooCommerce cu PayU Romania)?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Neata.

Am facut un plugin de wordpress (WooPay) prin care se pot accepta plati cu cardul din Romania prin PAYU Romania la platforma WooCommerce (care este cea mai downloadata platforma de ecommerce de pe WordPress).

As aprecia foarte mult un feedback de forma si de fond pentru acest plugin. Ne va ajuta sa il facem mai bun.

De ce l-am facut? Am avut clienti care au vrut musai sa foloseasca Payu Romania si in acelasi timp erau fani WordPress, dar nu exista nimic pe piata pentru asa ceva. Asa ca am facut noi acest plugin, care acum il puteti testa pe woopay.kuantero.com.

Multumesc anticipat.

Deschis 0
Alegerea platformei Plati online Realizare magazin online Solutii software conexe Constantin Ferseta 10 ani 2 raspuns 2956 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Multumesc Dane pentru intrebare.
  Cred ca e pe lista de to do, dar dupa ce facem integrarea cu MobilPay (card + SMS). Sa vedem daca va fi cerere pentru asa ceva…
  Toate bune

 2. Multumesc pentru feedback.
  Structura acestui plugin va suferi modificari in urmatoarele ore. Vor fi 2 pluginuri separate:
  – WooPay light
  – WooPay Premium
  WooPay light va fi gratuit (sau foarte ieftin) si va face doar procesarea platii cu modalitate de redirect, fara IPN. Asta inseamna ca schimbarea comenzii in “completed” va trebui facuta manual, dupa ce adminul va verifica manual intrarea banilor.
  WooPay Premium va fi aprox 100 eur + TVA, va face validarea prin IPN si va permite integrarea cu toate serviciile Payu Romania (plata cu cardul Avantaj, Zebra Pay, etc).
  Cel mai probabil vom renunta la Codecanyon pentru ca structura lor de pret este total defavorabila. Din 15 usd, noua ne ajung mai putin de jumatate.

  Multumesc frumos

Lasă un răspuns

Browse