Ce parere aveti despre vanzarea fructelor si legumelor prin internet?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

De curand m-am gandit ca mi-ar place sa distribui usturoi cu ajutorul internetului direct acasa la fiecare cumparator, fapt pentru care am creat magazinul online www.usturoi.net. acum imi dau seama ca motivul este unul egoist „imi place mie idea” dar ce-ar fi daca chiar as descoperii ‘de ce’ -urile reale care sa serveasca o piata de cumparatori interesati intradevar sa cumpere usturoi prin internet.

Intrebarea mea este: Ce parere aveti despre vanzarea produselor proaspete prin internet, legume si fructe? Eu as cumpara usturoi bio online sau cum mi-a sugerat Andrei Radu „Usturoi de la tara”

Deschis 0
Alegerea nisei Planul de afaceri Ciprian Gherghescu 11 ani 3 raspuns 1663 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  0
  2013-06-02T17:41:14+03:00

  eu n-as cumpara usturoi bio online pentru ca nu ma tenteaza eticheta „bio”.
  n-as cumpara nici usturoi online pentru ca la 1 kg de usutoi mai platesc inca pe atat transportul si mai si pierd vremea sa astept curierul sa mi-l aduca atunci cand are el chef (iar sa cumpar pentru rezerva pentru doi ani ca sa iasa la un pret bun nu e o solutie pentru ca apar costurile de depozitare acasa).
  si n-as cumpara usturoi de pe un site care vinde doar usturoi pentru ca e ineficient sa cumpar fiecare leguma de la alt magazin (numai pana stau sa imi fac alt cont ca sa pot cumpara si imi trece cheful de usturoi).

  sunt insa curios.. a cumparat pana acum cineva usturoi online de pe usturoi net?

 1. Sincer nu vad piata.
  Ca persoana fizica, un minim de 1 kg mi se pare mult, putand sa tina si 2-3 luni, caz in care dispare ideea de „proaspat”.

  Pantru pizzerii, restaurante, chiar si la o reducere de 75% fata de pretul furnizorilor curenti, tot nu il va tenta sa renunte la furnizorii curenti care fac reduceri la mai multe produse. De aici necesitatea de a oferi o gama mai larga de produse, din care unele perisabile – automat ajungand la restrangerea ariei de distributie.

  In principiu, te bati cu actualele magazine online care ofera produse alimentare (si nu putine) acasa. Doar cu un produs (o singura gama de produse) cam greut.

  Succes

 2. Am vazut usturoi.net pe facebook/twitter, m-am uitat si m-a frapat la nivel de preturi. Carrefour il ofera la doar 18.4 lei ( cel chinezesc ), la tine e peste 28 lei.

  Cu riscul de a te dezamagi, in formatul actual nu va tine. Ramona ti a dat cateva sfaturi interesante si sunt de acord: niseaza-te dar diversifica in acelasi timp.

Lasă un răspuns

Browse