Ce costuri implica crearea unui magazin online pe Magento?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna,

Poate sa imi spuna cineva ce costuri standard implica crearea unui magazin pe Magento?
la costuri ma refer la tot ce e nevoie pentru un magazin pe aceasta platforma la inceput…module must have si orice altceva….in afara de hosting.

Multumesc anticipat

Deschis 0
Alegerea platformei Planul de afaceri Realizare magazin online Servere. Hosting alin1031 8 ani 2 raspuns 2676 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  0
  2016-01-14T19:07:18+02:00

  Teoretic, ai avea nevoie doar de o tema – majoritatea au blog, banner slider, carusel produse, social connect, la un pret de ~100$. Module gratuite: aoe scheduler, maintenance page artonit, mailchimp, zopim chat (primele 2 sunt must-have).
  Alege un payment gateway pt platile cu card/sms, cat si un curier. Gasesti pe piata locala cel putin 2 din fiecare cu propriile module gratuite si teoretic ai putea sa le instalezi/configurezi singur. Pana aici, poti spune ca ai un shop cu functionalitati de baza (butic de cartier).

  Daca totusi ai un plan mai serios, uite cateva intrebari care iti vor fi adresate:

  1. Ce tipuri de produse/articole se comercializeaza?
  2. Cate produse (sku-uri) sunt in oferta?
  3. Carei categorii de clienti se va adresa (persoane fizice/juridice) si dupa caz, care este portretul clientului?
  4. Care este piata de desfacere (romania, eu, wide world)?
  5. Ce optiuni de plata vor fi disponibile (ramburs, op, card, sms, plati recurente, split payment)?
  6. Ai un ERP pt partea operationala cat si administrarea stocurilor? Lucrezi cu stocul tau/al furnizorului/ilor? Furnizorul are un feed produse cu stoc si/sau content (imagini, descrieri)? samd

  0
  2016-01-18T10:36:38+02:00

  Salut Alin,

  Daca pui o astfel de intrebare, presupun ca ai un buget mic 😉
  Teoretic, poti lansa un magazin online pe platforma Magento cu 0 lei (gasesti o tema gratis, o instalezi si apoi faci setupul magazinului).
  Insa, daca nu stii cum functioneaza Magento, o sa mai pierzi cateva zile pana il inveti si nu te poti considera specialist (iar timpul inseamna bani). In plus este foarte probabil ca tema gratis nu o sa-ti satisfaca in totalitate nevoile tale.

  Daca apelezi la o firma specializata pe Magento, pentru un pret decent poti obtine un magazin foarte ok (depide si ce customizari vrei sa faci fata de comportamentele standard).

  In ce priveste partenerul de dezvoltare, te sfatuiesc sa nu faci alegerea in functie de pret. In comertul electronic se intampla multe schimbari si este bine sa ai pe cineva pe care te poti baza. Deci, alege pe cineva cu care „simti” ca poti avea o colaborare de lunga durata.

Lasă un răspuns

Browse