Ce am nevoie sa cercetez inainte de a-mi alege nisa in care doresc sa-mi activez magazinul online?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel
Deschis 0
Alegerea nisei Lavinia Biberi 11 ani 1 raspuns 1150 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

 1. Am mai raspuns la o intrebare asemanatoare aici:
  http://cumimifacmagazinonline.ro/ce-instrumente-am-sa-pot-estma-cifra-de-afaceri-pe-nisa-propusa.html#comments

  Pe langa estimarea cifrei de afaceri pe care ai putea-o avea in 2-3 ani de zile in nisa respectiva, ar trebui sa ai grija la evolutia in timp a adaosului comercial, sau a marginii. Trebuie sa negociezi cu furnizorii un adaos care sa-ti permita sa ramai in piata si peste 5 ani de zile. Incearca sa afli cum a evoluat acest adaos, care sunt tendintele si daca se intampla ceva major la nivel international, sa zicem aparitia unei noi tehnologii care va schimba complet modul de perceptia asupra valorii acelor produse din partea consumatorilor, sau care va schimba modul de business care exista acum.

  As aminti doua asemenea tehnologii care au schimbat modul de a vinde respectivele produse:

  • inventarea tehnologiei de compresie mp3 care a dus ulterior la alte modele de business decat simpla vanzare a CD-urilor cu muzica, si in acest moment
  • migrarea industriei jocurilor pe online in sensul oferirii de gratuitati la partea de soft efectiv cu vanzarea unor abonamente pe servere dedicate, lucru ce va transforma complet si ireversibil industria de vanzare a jocurilor, sau chiar a softului pe online/offline.

  Incercati sa stati de vorba cu oameni care sunt experimentati in vanzarea respectivelor produse, care sunt la curent cu tendintele in tehnologie si mai ales cu evolutia marjelor comerciale din domeniu.

Lasă un răspuns

Browse