Cat de mult conteaza sa pun plata online pe site?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am un magazin online normal, cu nu foarte multe comenzi zilnice. Publicul tinta e format din femei in marea parte, dar cumpara si barbatii de pe site, destul de des. Am vazut ca site-urile concurente au, dar nu toti, implementata plata cu cardul. Cat de importanta este plata aceasta pentru utilizatori? Daca o implementez imi va creste rata de conversie? Imi va creste cifra de afaceri? Ce procesator are comisionul cel mai mic?

Deschis 0
Mituri & greseli uzuale Planul de afaceri Plati online Liviu Ionescu 10 ani 2 raspuns 1714 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. Cum pot face daca nu lucrez cu stocuri si un client da comanda pentru un produs la care nu este updatat statusulul stocului si nu este pe stoc la importator? Eu deja am incasat contravaloarea produsului ce nu il am pe stoc. Ce este de facut mai departe?

    Multumesc anticipat pentru raspunsuri,
    Marian

  2. In mod direct, sa ai pe site posibilitatea de plata online cu cardul, pentru .ro, importanta este aproape zero (deocamdata). Majoritatea cumparatorilor (peste 90-95%) prefera sa plateasca ramburs, in principiu datorita neincrederii (cei ce platesc direct cu cardul sunt in principiu clienti vechi care au incredere in tine).
    In mod indirect, datorita asocierii cu branduri de incredere (procesatorii de carduri) va exista o crestere per ansamblu a conversiei si in cazul in care va exista si posibilitatea achizitiei prin rate (card avantaj&co) atunci va fi si mai bine. Deci sunt de acord cu Robert de la contentspeed.ro
    Dar atentie: cresterea conversiei va fi procentuala si nu absoluta. Daca tu ai conversia de 0.8% si vei obtine o crestere de 10% atunci ea va deveni 0.88%. Ca sa ajungi la 1.4% va trebui sa faci mult mai mult.

Lasă un răspuns

Browse