Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Carrefour si-a deschis marketplace pe site

carrefour.roRetailerul francez Carrefour a anuntat ca site-ul propriu (carrefour.ro) cuprinde o noua platforma de tip marketplace – „Carrefour & Partenerii”, scrie magazinulprogresiv.ro. Aceasta se lauda cu peste 140.000 de produse (carti, electrocasnice mari, produse pentru camera bebelusului, oale si accesorii pentru bucatarie etc.). „Reunim in cadrul unei singure platforme produse cat mai variate, comercializate de diversi parteneri (comercianti online). Astfel, poti gasi usor si intr-un singur loc produsele, alegandu-le in functie de caracteristici precum pretul, garantia, data si costul livrarii”, explica hipermarketul, pe site.

Comenzile sunt livrate de parteneri, acestia fiind responsabili de stocuri si calitatea produselor proprii, iar Carrefour va interveni in proces daca apar neconcordante la livrare. Aceasta din urma se face fie acasa la client (in toata tara, contra sumei de 13,99 lei pentru comenzi mai mici de 119 lei), fie prin serviciul Click & collect (cu ridicare din magazinele Carrefour, 323 la nivel national).

De pe carrefour.ro se pot cumpara, in continuare, din sectiunea „Supermarket Online”, produse alimentare, cosmetice, electronice mici, produse de curatenie si auto, produse pentru copii si animale de companie. Comenzile se efectueaza in Bucuresti si zonele limitrofe. Carrefour Romania a fost primul retailer care a lansat un magazin e-commerce in tara noastra, acum 5 ani.

Leave a reply